Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Bezcitný Rychtář myslel len na seba: Našiel Ivetin list a nekonal – toto je dôvod!

UHŘÍNĚVES – Vedel, že Bartošová sa chce zabiť! Čerstvý vdovec Josef Rychtář (56) prezradil, že rozlúčkový list adresovaný speváčkinmu synovi Arturovi našiel pod vankúšom na manželskej posteli. Fakticky však nezakročil a Iveta sa o štyri dni neskôr hodila pod vlak.

Bartošová možno čakala na pomoc! Nedávno zosnulá interpretka podľa portálu Blesk.cz musela vedieť, že list pre jej syna Rychtář nájde. A aj našiel, ale namiesto rázneho zakročenia sa medzi manželmi strhla hádka.

„Čo ťa to vôbec napadlo?“ pýtal sa v tú noc Rychtář Bartošovej. Tá ho prosila, aby jej list vrátil, informuje ďalej český portál. Údajne ho chcela zničiť, to sa však nestalo: Rychtář jej možno osudový kus papiera nevrátil a ešte v ten deň, ako sám tvrdí, naň fixkou dopísal dátum.

Vdovec je presvedčený, že Ivetinej samovražde zabrániť nemohol. „Ivetu už párkrát odviezli proti jej vôli do liečebne. Mala panickú hrôzu z nemocníc. Vedel som, že ak by som ju tam odviezol, začala by ma nenávidieť,“ opisuje Blesk Rychtářove obavy. Ten chcel údajne zabrániť tomu, aby ho speváčka vnímala ako svojho nepriateľa, ktorý jej chce ublížiť.

Inkriminovaný list je v súčasnosti v rukách polície. Po tom, čo sa s ním Josef Rychtář odfotil, sme zisťovali u hovorkyne Andrei Zoulovej, či si polícia všimla nezrovnalosti na tomto dokumente a tiež aj to, či ich prešetrujú.

Knihy o Ivete Bartošovej nájdete tu>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu