Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Senzácia na Kryme: Putin vytiahol sexi eso, prokurátorkou spravil túto ruskú krásku!

Natalia Poklonskaya Zobraziť galériu (4)
Natalia Poklonskaya (Zdroj: Foto: youtube)

KRYM – Nepokoje na Kryme otriasli celým svetom. Kríza je opisovaná ako „najväčšia hrozba pre európsku bezpečnosť“ od studenej vojny. V posledných dňoch však ukrajinskou krízou otriasa ďalšia senzácia. Je ňou pôvabná 33-ročná blondínka, ktorá sa stala novou generálnou prokurátorkou Krymu. Už je zrejme jasné, prečo chce Putin Krym tak úpenlivo.

Najnovšie otriasa ukrajinskou krízou ďalšia senzácia, ktorá už stihla obletieť svet. Putin totiž do vysokého úradu zaoberajúceho sa spravodlivosťou menoval pôvabnú, krehkú, len 33-ročnú Nataliu Poklonskayau. Blondínka sa tak stala novou generálnou prokurátorkou Krymu.

Natalia Poklonskaya bola predstavená svetu na tlačovej konferencii 19. marca, po smrtiacej streľbe ukrajinského vojaka členom krymskej sebaobrannej sily.

Senzácia na Kryme: Putin
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Správa o mladej generálnej prokurátorke ihneď obletela svetovými médiami. Tie ju však odmietli.  „No, teraz už vieme, prečo chce Putin Krym," napísal jeden komentátor.

Amatérski umelci premenili na svojich obrázkoch Poklonskayau na tlačovej konferencii ako „do bitky pripravenú hrdinku“.  

Senzácia na Kryme: Putin
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail)

Sociálne siete ale odhaľujú skutočný život mladej žalobkyne. Okrem iného ju môžeme vidieť v sexi polohe ležiacu na gauči v malých čiernych šatách, ktorým kontrastujú jasne červené topánky. Evidentne si takto získava fanúšikov po celom svete.

Fotografie neostali bez odozvy a ľudia v blogoch napísali: „Správne použitá krása je naozaj mocná zbraň." Iný zas uviedol:  „Krása zachráni svet". Ona sama sa zrejme fotkám nebráni, o čom svedčia aj jej obrázky uverejnené na sociálnych sieťach.

Senzácia na Kryme: Putin
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Ako uvádza denník Daily Mail, odvolávajúc sa na oficiálne ruské noviny Rossijskaja Gazeta, Poklonskaya pracovala pred svojím vymenovaním ako právnička v úrade ukrajinského generálneho prokurátora v ukrajinskom hlavnom meste Kyjev.

Je prorusky orientovaná a ukrajinské orgány opísala ako „diablov z popola". Kriticky sa vyjadrila k opozičných protestom na Ukrajine a zmenu vlády v Kyjeve opísala ako "protiústavný prevrat". Ukrajinská vláda začala trestné konanie proti nej, aby ju zbavila civilnej služby "poradcu spravodlivosti".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu