Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Študentka sa psychicky zrútila vo vlaku a zaspala: Keď sa zobudila, stalo sa niečo neuveriteľné

Ella Johannessenová
Ella Johannessenová (Zdroj: Facebook)

LEEDS - O takmer neuveriteľný príbeh sa s verejnosťou podelila Angličanka Ella Johannessenová. Keď cestou vo vlaku cez telefón s plačom opisovala matke svoju zúfalú finančnú situáciu, určite netušila, že z najhoršieho ju vyseká doteraz neznámy darca.

Elle Johannessenovej sa v posledných mesiacoch lepí smola na päty. Zomreli jej starí rodičia a krátko nato sa za nimi pobral aj jej otec. Mladá žena sa zadlžila počas posledného roka štúdia na Leeds Becket University, keď kvôli vyťaženosti v škole nedokázala zvládať brigády, ktorými si v predchádzajúcich ročníkoch dostatočne prilepšila.

Svoju zúfalú finančnú situáciu riešila s mamou cez telefón cestou vo vlaku z  Peterborough do Leedsu. Po vyžalovaní sa matke utrápená dievčina počas cesty zaspala. Keď sa však zobudila, neverila vlastným očiam. Na jej nohách ležalo pod servítkou ukrytých sto libier v dvadsaťlibrových bankovkách.   

Rozprávanie Johannessenovej bolo pravdepodobne dosť hlasné a dojalo niekoho z pasažierov. Keď zaspala, položil jej neznámy darca uvedenú čiastku na stehná a starostlivo ich ukryl pod servítku, aby peniaze zbytočne nelákali pozornosť zlodejov. Svojho dobrodinca sa teraz snaží Ella vypátrať, aby mu prejavila vďaku. "Vôbec neviem, kto to bol. V každom prípade sa mu chcem poďakovať," uviedla pre médiá. Peniaze jej vraj veľmi pomohli dostať sa z najhoršieho. "Mám za sebou náročné obdobie, v poslednom čase sa mi diali iba samé zlé veci. Toto je pre mňa ako krásny sen."

Viac o téme: Dobrý skutok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu