Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Storočná žena prezradila najkurióznejšie tajomstvo dlhovekosti: Dôvod, ktorý by vás zabil!

Nellie Wrightová
Nellie Wrightová (Zdroj: Profimedia)

LONDÝN - Britka Nellie Wrightová tento rok oslávila neuveriteľných 109 rokov. Poviete si, čo všetko by ste v živote mohli zažiť, keby ste mali jej vitalitu. Aj preto vás možno zaskočí dôvod, ktorému pripisuje vlastnú dlhovekosť.

Nellie Wrightová ani vo vysokom veku neľutuje, ako prežila svoju mladosť. Dokonca sa pýši tým, že nikdy v živote nemala poriadneho priateľa a priznala sa, že celý život ostala pannou. Namiesto toho, aby tancovala z jedného mužského náručia do druhého, romantickým pletkám sa radšej vyhýbala. „Po celý život som si od mužov držala odstup,“ svojrázne vyhlásila.

Dlhovekosť templárov odhalená, žili o 40 rokov viac ako bežní ľudia: Vďačia TOMUTO, inšpirujte sa

Namiesto randenia dávala seniorka radšej prednosť milovaným gumeným medvedíkom. Tvrdí, že dožiť sa takého vysokého veku je úžasné a mala báječný život. Stodeviate narodeniny oslávila s pohárikom šampanského v ruke. Podľa okolia je pani Wrightová aj v úctyhodnom veku príjemná a spoločenská. Okrem priateľskej nátury má vraj aj skvelú pamäť, uvádza portál Express.co.uk. Tak čo poviete, nevymenili by ste si to s ňou?

Storočná žena prezradila najkurióznejšie
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Tajomstvo dlhovekostiStoročná ženaNellie Wright
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu