Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bizarný príbeh lásky: Amor sa trošku zbláznil, žena si našla manžela neuveriteľným spôsobom!

Láska bola spečatená sľubom manželským. Zobraziť galériu (3)
Láska bola spečatená sľubom manželským. (Zdroj: FB/Amina Hart)

LONDÝN - Potom, čo stratila dvoch synov kvôli genetickému ochoreniu, sa Aminah Hartová rozhodla, že využije svoju poslednú šancu mať zdravé dieťa prostredníctvom anonymného darcu. Podľa dotazníka si vybrala farmára Scotta Andersona (42) a vďaka jeho spermiám sa jej narodila krásna dcérka. Po dvoch rokoch však začala pátrať po jej biologickom otcovi, za ktorého sa napokon aj vydala. Tento nečakaný príbeh lásky má byť teraz dokonca sfilmovaný.

VIDEO Dôkaz lásky, ktorá hory preniesla: Muž po 30 rokoch manželstva urobil niečo veľkolepé!

Keď Leila dovŕšila dva roky, jej matka predsa len podľahla zvedavosti a pátrala po indíciách, ktoré by viedli k odhaleniu identity záhadného muža. Potom formálne požiadala o kontaktovanie dvakrát rozvedeného, ale šťastného poľnohospodára a chovateľa dobytka, ktorý už má štyri vlastné deti. "Podarilo sa nám spolu stráviť v súkromí krásny deň," prezradila o rodiacom sa vzťahu Aminah Hartová, ktorá však nikomu neodporúča využívať darcovstvo spermií ako zoznamovaciu službu.

"To, čo sa stalo mne a Scottovi, je taká obrovská náhoda. Bol to v podstate len krátky profil na kuse papiera. Mohol byť ktokoľvek. Skutočnosť, že sme sa stretli, padli si do oka, zamilovali sa a všetky tie veci, je to stále pre mňa poriadne pritiahnuté za vlasy," dodala žena, podľa ktorej bola jej cesta k manželstvu naozaj bizarná.

Bizarný príbeh lásky: Amor
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Amina Hart)

Teraz, o dva roky neskôr, Aminah napísala monografiu s názvom Ako som spoznala tvojho otca a istá produkčná spoločnosť sa už obrátila na manželov kvôli právam na sfilmovanie. V knihe mamička opisuje stratu svojich dvoch synov, Marlona a Louisa, ktorý sa narodili s genetickým ochorením prenášaným iba na chlapcov. Marlon sa dožil len 14 týždňov, Louis 14 mesiacov.

Aj kvôli tomu Aminah neberie ako samozrejmosť radosť, ktorú jej prináša jej vzťah s manželom a dcérka, ktorá by vraj pre každého rodiča bola hotovým potešením. "Prebúdza sa s úsmevom a do postieľky ide taktiež s úsmevom," dodala Aminah pre portál thesun.co.uk.

Bizarný príbeh lásky: Amor
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Amina Hart)

Viac o téme: ScottAminah Hartová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu