Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Veľký škandál spermobanky: Rodičia chceli mať z detí géniov, teraz prišiel obrovský strach

Chris Aggeles Zobraziť galériu (2)
Chris Aggeles (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Problém má spermobanka v americkom štáte Georgia, ktorá pod číselným kódom 9623 ponúkala spermie darcu, ktorého charakteristika pôsobila ideálnym dojmom: pohľadný, bez zdravotných problémov, IQ Alberta Eisteina a vysokoškolský diplom z neurológie. Vybralo si ho 26 párov z USA, Kanady a Británie, ktorým sa narodilo celkom 36 detí. Potom ale bublina praskla.

Bizarný príbeh lásky: Amor sa trošku zbláznil, žena si našla manžela neuveriteľným spôsobom!

Kvôli administratívnej chybe sa rodiny dozvedeli skutočnú totožnosť darcu; 39-ročný Chris Aggeles má niekoľko záznamov v trestnom registri a súdne dokumenty naznačujú aj psychickú chorobu, napísal denník The Times.

Ak Aggeles práve nesedel vo väzení za novú lúpež, pracoval sporadicky v reštaurácii pripravujúcej steaky, alebo v pizzerii.

Chris Aggeles
Zobraziť galériu (2)
Chris Aggeles  (Zdroj: YouTube)

Spermobanka sa teraz môže pripraviť na sériu žalôb; prvú z nich už podala matka šesťročného syna z kanadského Ontaria. Viní spermobanku, že chybne uviedla charakteristiku, zdravotný stav i kvality darcu.

Najviac ju vydesila skutočnosť, že podľa súdnych dokumentov je "biologický otec jej dieťaťa schizofrenik, čo je genetické a dedičné", uvádza žena v žalobe, ktorú podala v USA aj v Kanade.

Viac o téme: SpermobankaChris Aggeles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu