Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Chcela byť krásnou nevestou: Kvôli kilám navyše navštívila hypnotizéra, FOTO výsledku ohromí

Sarah malý trik v podstate zachránil život
Sarah malý trik v podstate zachránil život (Zdroj: Facebook)

CAERPHILLY - Svadba je pre mnohé nevesty aj motivačným míľnikom, často sa snažia vyzerať vo svoj deň, čo najlepšie. Sarah Price (33) z Walesu sa rozhodla, že do svojho druhého manželstva vstúpi ako krásna a sebavedomá žena, čo s jej 140 kilogramami bol náročný cieľ. A tak sa táto realitná maklérka rozhodla, že schudne, čo sa jej aj vďaka netradičnému fígľu podarilo.

Keď sa Sarah rozhodla, že chce schudnúť, bolo to preto, čo sa jej stalo na jednom z večierkov na Halloween. Obliekla si totiž kostým anjela, za ktorý sa jej ušlo veľa štipľavých poznámok. „Viem, že väčšina neviest z predsvadobného stresu chudne, no mňa to ťahalo do najbližšej cukrárne,“ priznáva svoju závislosť na jedle teraz štíhla Sarah. Rozhodla sa konať, a to radikálne.

Navštívila odborníka, ktorý ju zhypnotizoval tak, aby si jej telo myslela, že má operovaný žalúdok. „Vyskúšala som niekoľko diét v posledných rokoch. Chodila som do telocvične a rodine a priateľom som veľakrát oznámila, že radikálne mením životný štýl, no nikdy sa tak nestalo,“ vysvetľuje Sarah svoje rozhodnutie navštíviť hypnotizéra redaktorom denníka Mirror.

Tento krok konečne pomohol, Sarah so snúbencom Adamom Priceom (26) sa vzali v Cardiffe v júli roku 2015. Napriek dvom deťom, ktoré má Sarah s bývalým manželom Leeom Hartom, vyzerá výborne, ale hlavne zdravo. Za prvých deväť mesiacov schudla neuveriteľných 45 kilogramov! Dnes má Sarah šťastné manželstvo, zdravé a krásne deti a svojich vysnívaných 59 kilogramov.

Viac o téme: SvadbaObezitaHypnózaStrata hmotnosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu