Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Priznanie fitness modelky (26) na FOTO všetkých šokovalo: V minulosti som vážila 122 kíl

Conner dokázala zdanlivo nemožné! Zobraziť galériu (3)
Conner dokázala zdanlivo nemožné! (Zdroj: Facebook/Conner Rensch)

OMAHA - Američanka Conner Renschová dlho trpela obezitou, ktorá z nej robila škaredé káčatko v kolektíve. Odkedy však urobila dôležité životné rozhodnutie, píšu o nej viaceré svetové médiá.

Kaderníčka Conner Renschová kedysi vážila 122 kilogram a bála sa na seba pozrieť do zrkadla. Hoci nikdy netrpela nízkym sebavedomím a rodičia ju vždy podporovali a rešpektovali, vedela, že ľudia posudzujú druhých na základe vzhľadu.

VIDEO V deň 30. narodenín vážila takmer 300 kilogramov: Začala ma zabíjať vlastná závislosť

Ako Conner dospievala, vždy bola trochu „ťažšia“ v porovnaní s inými dievčatami. Najviac pribrala na strednej škole, uvádza Livewellnebraska.com. V kolektíve bola síce obľúbená, ale jej hmotnosť jej stále zamestnávala myseľ. Tvrdohlavá a vždy cieľavedomá Conner sa napokon rozhodla, že podstúpi veľkú zmenu a zhodí polovicu prebytočnej hmotnosti.

Priznanie fitness modelky (26)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Cesta za úspechom

Dievčina na sebe začala intenzívne pracovať a po dlhých mesiacoch tvrdej driny, ktorá pozostávala z úpravy stravy a cvičenia, prišla vytúžená odmena. Z Conner sa stala fitness modelka! Minulý rok sa zapojila do súťaže World Beauty Fitness &Fashion, ktorú vyhrala. Dnes by jej nikto neveril, že bola kedysi obézna a ani náhodou vtedy netušila, že bude mať niekedy krásne vytvarované brušné svaly.

„Je to o rozhodnutí, životnom štýle, nie je to len o diéte. Diéty zlyhajú, pretože sú dočasné. Aby som urobila zmenu, musela som sa najprv rozhodnúť, že mám len jedno telo a budem s ním zaobchádzať správne,“ vysvetlila fitnesska.

Priznanie fitness modelky (26)
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: ChudnutieObezitaConner Rensch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu