Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO babičky (101), ktoré prebúdza srdcia: Dokáže vám, že ste takí starí, ako sa sami cítite

Babička potešila taká maličkosť, akou je sneh Zobraziť galériu (2)
Babička potešila taká maličkosť, akou je sneh (Zdroj: B/Armand Foisy)

LILLOOET - Niektoré videá nás rozosmejú, iné rozplačú a ďalšie sa dotknú nášho najvnútornejšieho ja. Nikdy nevieme, čo presne nás takto osloví, ale je veľmi pravdepodobné, že tento záznam bude jednou z tých neočakávaných vecí. Vidieť totiž 101-ročnú babičku, ako sa stále teší z maličkosti a zo života je jednoducho úžasné.

Najstaršia Európanka oslávila 116. narodeniny: Jednoduchý recept, ako sa dožiť vysokého veku!

Armand Foisy zverejnil vo svojom profile na Facebooku video, ktoré natočil počas zastávky pri jazde autom so svojou mamou Albinou. Viezli sa po zmrznutých kanadských cestách pri meste Lillooet, kde žijú, keď začali padať ťažké chumáče snehu.

Armand zastavil vozidlo na kraji cesty, aby sa pokochal nádhernou scenériou, keď zrazu jeho 101-ročná mamička vystúpila a začala sa hrať v snehu. Urobila presne to isté, čo my všetci, keď máme radosť z bielej nádielky a musíme sa tej chladnej hmoty aspoň dotknúť a spraviť si z nej guľu.

VIDEO babičky (101), ktoré
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Armand Foisy)

Syn, ktorý nafilmoval utešenú reakciu svojej matky, neskôr video zverejnil na sociálnej sieti s poznámkou: "Tu je dôkaz, že ak nájdete čistú radosť v jednoduchých veciach, môžete žiť 100 rokov." Pre televíziu CBS sa vyjadril, že pôvodne mal byť tento záznam určený iba pre rodinu a priateľov, ale úprimnosť a čistota celej udalosti natoľko zapôsobila na ľudí, že si ho začali zdieľať.

Podľa Armanda tento okamih totiž zahŕňa celý postoj jeho matky z životu. "Je to veľmi šťastný a veľmi radostný človek. Má normálne bolesti, ktoré patria k jej veku. Sú to však veci, ktorým sa smeje," uviedol.

Video roztopilo už vyše 8 miliónov sŕdc

Here's proof that if you find pure joy in the simple things you can live a 100 years.

Zveřejnil(a) Armand Foisy dne 18. listopad 2015
Viac o téme: Albina Foisy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu