Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Manželia sa ponáhľali do nemocnice a vtom sa stal zázrak: VIDEO, ako sa z dvoch stali traja!

Lesia zvládla neuveriteľnú vec. Zobraziť galériu (4)
Lesia zvládla neuveriteľnú vec. (Zdroj: Facebook, YouTube)

LAKE JACKSON – Ani na Slovensku nie je ničím až natoľko nezvyčajným, ak žena porodí svoje dieťa po ceste do nemocnice. Lesiu Pettijohnovú z Houstonu však viezol manžel Jonathan, nie sanitka. Uviazli navyše v dopravnej zápche na viac ako hodinu, a tak musela odrodiť sama, do nemocnice to už nestihli. Malý Josiah, ktorý váži o kúsok viac ako 4,5 kilogramu, prišiel na svet v aute, priamo na prednom sedadle. Čím je ešte výnimočný? Tým, že si tento zázrak môžete pozrieť na videu!

Hrdá mamička sa po tom všetkom rozhodla o video zo svojho skutočne netradičného pôrodu zverejniť na sociálnej sieti. „Tak ma nakoniec presvedčili, aby som to urobila. Josiahovo narodenie je teraz na YouTube! Ak si ho chcete pozrieť, tu je odkaz. Nie je tam žiadna nahota, ale buďte pripravení na krik, keďže som bola vystrašená, pôrod nie je jednoduchý,“ napísala Lesia na sociálnej sieti Facebook.

Lesia zvládla neuveriteľnú vec.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook, YouTube)

Manželia sa ponáhľali do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: today.com)

Matka, teraz už troch detí (okrem Josiaha majú dcérky Lily Edora a Eowyn Rachel), zvládla všetko na jednotku, ona aj jediný syn v rodine sú v úplnom poriadku. Treba povedať, že manžel Lesiu podržal a ako správny otec si nakoniec neodpustil vtipnú poznámku: „Dokázali sme to! Daj päť, baby!“ Ako sa vyjadrili v rozhovore pre webstránku Today.com, pôrod natáčal, aby mali aspoň jeden zaznamenaný, nakoľko pri dcérkach sa im to nepodarilo. Ak sa nebojíte, pozrite si zázrak zrodenia aj vy. Urobilo tak už viac ako 7,6 milióna ľudí.

Manželia sa ponáhľali do
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: today.com)
 

Viac o téme: Pôrod v auteVideo pôrodu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu