Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Romantický príbeh z Pohody: Tomáš našiel po prebudení v mobile krásne FOTOprekvapenie

Mladá láska poteší každého. Zobraziť galériu (3)
Mladá láska poteší každého. (Zdroj: Facebook)

TRENČÍN – Letné mesiace sa už tradične spájajú s flirtovaním, ale aj hľadaním lásky. Niekto by povedal, že niet lepšej príležitosti na zoznámenie ako na najväčšom hudobnom festivale na Slovensku. Tomáš však na Pohode urobil zásadnú chybu. Miesto toho, aby sa s otvorenými očami kochal pohľadom na nádherné slovenské ženy, zaspal pred stanom. Našla sa však jedna krásna dušička, ktorá urobila dojem na tisíce Slovákov. Ako?

„Priatelia. Na Pohode boli aj dobrí ľudia. Táto kočka využila to, že som mal v ruke telefón a spal pred stanom. Čo urobila? Spravila selfie a vrátila mi ho späť do ruky. Zlatá, že pozývam na kofolu,“ napísal Tomáš pod fotku krásnej brunetky, ktorú zavesil na oficiálnu stránku festivalu Pohoda.

Mladá láska poteší každého.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Tak sa začalo ani nie 24-hodinové hľadanie Tomášovej modernej Popolušky. Našla sa vďaka Jančimu, ktorý sa rozhodol prispieť svojou troškou k rozkvitnutiu mladej lásky: „Nikdy nereagujem na žiadne príspevky (max na príspevky priateľov), ale teraz len chcem povedať 2 veci. Držím palce a verím, že sa opäť stretnete a budeš o tom aj vedieť. Teraz si môžeš biť hlavu, že alkohol až po zotmení. Ale inak je to pekný príbeh a dievčina je krásna.“

Nádherná Natália sa k celej veci síce v tejto verejnej komunikácii k ničomu nevyjadrila, no Tomáš ju v príspevku označil, takže je celkom možné, už majú dohodnuté rande. Podľa komentárov však možno súdiť, že o Natálii sníva nejeden návštevník uplynulej Pohody. „Oddnes už spím pred stanom a s mobilom v ruke,“ napísal Bádžo.

Mladá láska poteší každého.
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Viacerí si celé hľadanie užívali: „No ja zomriem, to je ako z filmu!“, „Tak toto je aké Pohoda dobrodružstvo, najkrajšie!“, „Pocahontas s dobrým srdcom, zmyslom pre humor a ešte je aj očarujúca.“ či „Veľmi pekná kočka, snáď bude aj pokračovanie.“ Pokračovania sa tých vyše 4-tisíc ľudí, čo lajkli tento status zatiaľ nedočkalo. Všetci napäto čakajú, ako bude tento milý príbeh pokračovať.

Viac o téme: LáskaPohoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu