Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veštica obrala mladíka o 700 tisíc: Keď zistíte, čo mu zaúčtovala, budete si klepať prstom po čele!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NEW YORK - Takto hlúpo sa nechať oklamať! Muž z New Yorku riešil svoje problémy tým, že zašiel za vešticou. Tá mu sľúbila aj modré z neba, no samozrejme nie zadarmo. Klient jej dovedna zaplatil viac ako 700 tisíc dolárov. No keď si prečítate za čo všetko, od úžasu onemiete.

Tridsaťdvaročný muž, ktorého identita nebola zverejnená sa tak zmáral nešťastnou láskou, že sa rozhodol zájsť k veštici. V auguste 2013 vyhľadal Priscillu Kelly Delmarovú s tým, že sa chce stretnúť so ženou menom Michelle, s ktorou sa zoznámil v Arizone.

Jasnovidka sa s ňou snažila skontaktovať, no vraj jej v tom bránili zlé sily, ktoré Michelle držali mimo dosahu. "Povedala mi, že sme spriaznené duše, ktoré drží od seba nejaká negativita," poznamenal mladík. Pre Delmarovú to však nebol žiadny problém. Klientovi sľúbila, že za istý poplatok mu ochotne pomôže. Tým poplatkom myslela 718 tisíc dolárov (644 tisíc eur), ktoré od neho vymámila za obdobie dvadsiatich mesiacov. Tak napríklad si naúčtovala 80 tisíc dolárov za 128-kilometrový most na chytenie zlých duchov do pasce či 70 tisíc dolárov za hodinky značky Rolex a prsteň od Tiffanyho na očistenie sa od hriechov a na ochranu energie. Newyorčan takú sumu pokope nemal, a tak musel predať dom aj auto a ešte si aj požičať od svojej rodiny a známych.

Vo februári 2014 ale vyšlo najavo, že Michelle zomrela. Priscila ale muža presviedčala o tom, že to nie je žiadny problém. Zvyšok peňazí chcela použiť na stroj času a reinkarnačný portál. V súdnych dokumentoch sa taktiež píše, že Delmarová mužovi zmieranému láskou prisľúbila, že Michelle sa reinkarnuje do tela inej, žijúcej ženy, aby mohli byť spolu. Taktiež sa zaprisahala, že mladíkovi hneď po tom, ako skončí svoju prácu, peniaze vráti. Samozrejme sa tak nestalo a dotyčný skončil úplne na mizine. Ešte predtým vyrazil do Los Angeles, kde mala podľa Priscilly žiť jeho reinkarnovaná vyvolená. No keď ju nenašiel, stratil trpezlivosť a išiel na políciu.

Delmarovú zatkli 26. mája a následne ju a jej spoločníka Bobbyho Evansa obvinili z krádeže. Svoju vinu obaja popierajú. 

Viac o téme: KrádežVeštkyňaVešticaPriscilla Kelly Delmaro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu