Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Dedko (81) sa ocitol v hroznej situácii: Slabý z rakoviny a bez jedla urobil úžasnú vec!

Clarence sa nebál požiadať o pomoc, aj keď to mnoho starších ľudí nedokáže
Clarence sa nebál požiadať o pomoc, aj keď to mnoho starších ľudí nedokáže (Zdroj: YouTube)

FAYETTEVILLE - Starší ľudia často potrebujú pomoc, o ktorú niekedy z rôznych príčin nechcú požiadať. Clarence Blackmon (81) ale nemal na výber. Utrápený ťažkou liečbou rakoviny konečne prišiel domov, no keďže už nemá rodinu, čakala ho len prázdna chladnička a žiadne sily ísť na nákup. Rozhodol sa preto zavolať pohotovostné číslo 911. Reakcia operátorky hreje pri duši.

Marilyn Hinson si úbohého Clarenca vypočula a okamžite zariadila, aby sa mu dostalo pomoci. Spolu s dvoma policajnými dôstojníkmi navštívili potraviny a nakúpili chorému starčekovi základné potraviny aj konzervy, aby pár dní vydržal. Marilyn mu následne vybavila ošetrovateľku, ktorá sa zastaví každý deň.

„Nemôžem urobiť nič, nemôžem nikam ísť, nemôžem ani len vstať z tejto prekliatej stoličky,“ nariekal vysilený Clarence do telefónu. Marilyn ani chvíľu neváhala. „Bol hladný. Ja dobre poznám ten pocit, byť hladná. Veľa ľudí to nechápe, ale ja áno, nemôžem sa pozerať na to, ak niekto hladuje,“ vysvetlila svoje pohnútky Marilyn. Krásny príbeh ľudskosti okamžite zaujal médiá. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu