Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bizarný prípad pri Prievidzi: Vnučka Veronika (22) uväznila svojho dedka (74) v kúpeľni

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

OSLANY - Zarážajúci prípad riešia kriminalisti z Prievidze. Obvinili Veroniku, pretože svojho dedka nasilu zavrela v kúpeľni a potom mu z peňaženky zobrala sto eur. Dedkovi sa zo zajatia podarilo vyslobodiť až po niekoľkých hodinách, následne si privolal pomoc.

"Z prečinu „obmedzovanie osobnej slobody“ vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Prievidze obvinil 22-ročnú Veroniku z Partizánskeho," informovala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová.

Vnučka ešte 13. mája o desiatej hodine dopoludnia v jednom z bytov v obci Oslany zavrela svojho dedka do kúpeľne a podľa polície mu neoprávnene bránila v užívaní osobnej slobody. Vlákala ho ku dverám kúpeľne, následne ho sotila do chrbta a zamkla za ním. Potom prehľadala spálňu a z peňaženky mu zobrala sto eur.

Vyľakanému starčekovi sa podarilo dostať z kúpeľne pred 13-tou hodinou cez vytvorené okienko v dverách. Zalarmoval políciu. "Obvinená Veronika spôsobil svojmu starkému ľahšie zranenie, mal bolesti v krížoch," doplnila Antalová. Mladej žene hrozí za skutok, ktorý spáchala na chránenej osobe, trest odňatia slobody na tri až osem rokov. Podľa našich informácií bola Veronika už v minulosti súdne trestaná.

Viac o téme: DvereKúpeľňaDedkoVnučkaOslany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu