Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Materské pocity prekonajú všetko: Mačka prikrmovala mliekom malé kačičky!

Napriek všetkým očakávaniam Della kačičky nezabila, ale vychovala. Zobraziť galériu (2)
Napriek všetkým očakávaniam Della kačičky nezabila, ale vychovala. (Zdroj: YouTube)

CLARA – Farmy sú často zázračné miesta, kde sa rôzne druhy zvierat naučia spolu nielen vychádzať, ale si aj vzájomne pomáhať. To je prípad aj jednej malej írskej farmy, na ktorej sa rozhodli, že si zaobstarajú kačky. Avšak, keď sa prvý krát narodili malé kačičky, farmár Ronan musel čeliť krutej pravde. Podľa všetkého ich zožrala mačka Della.

Kačiatka hľadali po celej farme, no nevedeli ich nájsť celých šesť hodín a boli presvedčení, že prišli o život. Potom objavili, že kačičky sú skutočne s mačkou, ktorú podozrievali z ich zabitia. No nezožrala ich, naopak, pochovala ich. Kačkám totiž dovolila pritúliť sa k nej a svojim mačencom, ktoré sa len nedávno narodili.

Okrem toho, že si káčatká k sebe pustila, majiteľov farmy šokovala aj iná vec. Ona ich dokonca kŕmila! Všetky mláďatá boli pritisnuté na jej bradavky. Experti hovoria, že káčatká sú od narodenia prispôsobené na hľadanie potravy a vody, preto si ako náhradu vybrali materské mlieko, ku ktorému ich zaviedol inštinkt.

Napriek všetkým očakávaniam Della
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ronan sa rozhodol, že nechá Dellu aj s kačičkami spolu, bál sa totiž, že potom by jej lovecký inštinkt prevážil nad spomienkami. Čoskoro tieto „žlté mačiatka“ začali byť väčšie ako súrodenci a omnoho aktívnejšie, z čoho ich adoptívna mama nebola práve nadšená. Kačky sú už teraz nezávislé, ale mačiatka stále potrebujú svoju mamu. Všetci naďalej žijú ako rodina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu