Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Šialený útok na kuriéra kvôli vianočnému darčeku: VIDEO zákazníka v totálnom amoku!

Český zákazník to v afekte skutočne prehnal.
Český zákazník to v afekte skutočne prehnal. (Zdroj: Česká polícia)

ZLÍN - Vianoce sú aj stresovým obdobím. Čím sú bližšie, tým viac tlaku pociťujeme, najmä ak ešte nemáme zabezpečené darčeky pre všetkých rodinných príslušníkov. Starší muž zo Zlína na videu to však naozaj prehnal. Záchvat zúrivosti, ktorý ho chytí, keď zistí, že kuriér mu nepriviezol všetko, čo mal, nemá konca.

"Ja som si objednal tovar, poslali ste mi mail, že mi to dodáte. Pochopte, je to darček. Kde to kúpim teraz?" kričí na úbohého kuriéra nahnevaný muž. Vzápätí sa neovládne a vbehne do auta, aby zistil, či tovar, ktorý tak veľmi potrebuje, skutočne niekde neskrývajú v útrobách. Po ceste z nákladného priestoru vyhodí von z auta drahý televízor spolu so samotným kuriérom dosť surovým spôsobom.

To ale nestačí, schytí zrejme golfovú palicu, ktorou televízor nadobro zničí, nedbá ani na upozornenia kuriéra, že bude musieť tento drahý artikel zaplatiť. Naopak, svoj hnev obráti na už zúfalého kuriéra a začne ho naháňať okolo auta. Medzitým stihne rozbiť aj okienko na strane vodiča a spätné zrkadlo. Potom si všimne aj opodiaľ stojaceho kameramana, a tam sa video končí. 

Napadnutie kuríera

aktualizované 13:00

Podľa portálu TN.cz je VIDEO zinscenované a nejde o utentickú bitku. Jeden z mužov je totiž hercom Mestského divadla v Zlíne Ján Leflík. Pravý zmysel „incidentu" vraj prezradí neskôr.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu