Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Slovensko pátra po týchto tanečníkoch: Odhodili igelitky a rozbalili to priamo v nákupnom centre!

Tanec majú v krvi
Tanec majú v krvi (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Toto sa len tak nevidí! V jednom zo slovenských nákupných centier predviedla neznáma dvojica neuveriteľný tanec. Na parkete mnohým okoloidúcim dokázala, že Vianoce nie sú len o nakupovaní a naháňaní sa, ale najmä o pokoji a pohode. Každý z nás sa potrebuje aspoň na chviľu zastaviť a možno si aj takto pekne zatancovať.

Krásne tanečné predstavenie predviedli nedávno v jednom bratislavskom obchodnom dome sympatická dvojica mladých ľudí. Nám sa podarilo zistiť, že sa tak stalo v rámci kampane s názvom "Tanečný Tarkett", ktorej cieľom bolo upriamiť pozornosť na hektické predvianočné obdobie.

V tejto súvislosti bol v nákupnom centre inštalovaný tanečný parket, na ktorom si mohol ktokoľvek zatancovať. Túto príležitosť využil aj mladý pár, ktorý spočiatku vyzeral nenápadne, no potom odpálil také číslo, že ľudia ich nadšene sledovali. Teraz treba zistiť už len ich identitu.

"Pôvodný zámer bol poskytnúť ľuďom možnosť zastaviť a zrelaxovať sa prostredníctvom tanca na parkete, ktorý sme umiestnili priamo v obchodnom centre. To, čo sa udiali, nás ale poriadne dostalo. Radi by sme zistili, o koho vlastne ide. Ich tanec nás príjemne šokoval. Chceli by sme im ponúknuť nejaku odmenu," povedal riaditeľ spoločnosti preTarkett na Slovensku Martin Galo.

Tanečný Tarkett

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu