Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Mačiatko zachránilo batoľa: Opusteného chlapčeka v mrazivej zime zohrievalo vlastným telom!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube)

OBNINSK - Z mačiatka sa stal skutočný hrdina. Vlastným telom zohrievalo batoľa, ktoré niekto opustil a nechal v škatuli v obytnom dome. Mačka niekoľkotýždňového chlapčeka neopustila, ale naopak, privolala pomoc svojím hlasným mraučaním.

Dvanásťtýždňové batoľa našlo malé mačiatko na schodisku v jednom panelákovom dome v meste Obninsk. Opustené tam ležalo, nevedno koľko, iba v škatuli. Mačka ho našla a zostala pri ňom, zohrievala ho vlastným telom.

Dieťa našli až niektorí zo susedov. Mačka ich doslova privolala svojím mraučaním. Susedia mačku poznajú, potuluje sa po okolí už viac ako tri roky. Miestni si ju hýčkajú a kŕmia ju. Deň, keď mačka opusteného chlapčeka našla, bol veľmi mrazivý. Podľa slov susedov ale nebol chlapec premrznutý.

Mačiatko zachránilo batoľa: Opusteného
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

"Niekoľko hodín ho zohrievala a silno mraučala, aby privolala pomoc," povedala žena ruskej televízii RT. Žena pri malom chlapcovi našla aj detskú výbavu a jedlo. Taktiež bol chlapec podľa jej slov dobre oblečený.

Po príchode privolanej polície a záchranky sa ho mačka nechcela vzdať. Nasledovala zdravotníkov a celú dobu mraučala. Po ich odchode sedela na ceste, ako keby čakala na jeho návrat. V nemocnici dieťa prezreli lekári a skonštatovali, že je úplne v poriadku. Sestrička ruskej stanici povedala, že dostali mnoho odkazov od obyvateľov miestneho obytného domu. Týkajú sa pomoci pre opusteného chlapčeka.

Mačiatko zachránilo batoľa: Opusteného
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Zatiaľ čo polícia pátra po rodičoch, mačiatko si užíva status hrdinu od miestnych obyvateľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu