Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zázračné dieťatko prežilo vlastný pohreb: Po dvoch hodinách pod zemou dýchalo!

Rodičia a ich dcérenka Zobraziť galériu (2)
Rodičia a ich dcérenka (Zdroj: foto: Quirki China News)

DONGDONG - Zázračné dieťatko. Opis dokonale sedí na novorodeniatko z Číny. Narodilo sa doma v šiestom mesiaci. Jeho rodičia si mysleli, že neprežilo. Manžel odviezol ženu po pôrode do nemocnice, dieťatko enchali doma. Za ten čas ho jeho babka pochovala. Lekár však nástojil, aby novorodeniatko priniesli do nemocnice. Otec sa teda pre dcéru vrátil. Svokra ju však už stihla pochovať. Okamžite telíčko vykopal a na jeho veľké prekvapenie dieťatko dýchalo.

Zázračné dieťatko prežilo po tom, čo ho pochovali za živa. Čínske novorodeniatko sa prebudilo v podzemí po tom, čo si jeho rodičia mysleli, že zomrelo pri pôrode. Dievčatko bolo pod zemou dve hodiny, pretože mama Lu Xiaoyunová  a otec He Yongveril verili, že je mŕtve. Žena porodila na ich farme v Dongdong v severovýchodnej čínskej provincii Liao-ning.

Lu sa domnievala, že je vo štvrtom mesiaci tehotenstva. Myslela si, že potratila, keď pocítila silné bolesti pri práci na farme. Porodila dieťatko, no verila, že je mŕtve. Okamnžtie zavolal manžela, našiel ju v kaluži krvi. Odviezol ju do nemocnice, no povedal, že dieťatko nepriniesli, pretože sa narodilo mŕtve. Za ten čas babka novorodeniatko pochovala pod stromom na dvore.  

Lekár však ostal zhrozený a od manželov v nemocnici žiadal, aby dieťatko priniesli na kontorlu, pretože chcel zistiť príčinu smrť a taktiež, či po bolo nažive. Otec sa vrátil na farmu a ostal v škoku, keď zistil, že jeho svokra bábätko už pochovala. Rýchlo vybehol na dvor a novorodeniatko vykopal. Na veľké prekvapenie zistil, že dýcha.  

Zázračné dieťatko prežilo vlastný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: foto: Quirki China News)

Okamžite zobral dcérenku do nemocnice. Lekári zistili, že dievčatko žena porodila v šiestom mesiaci a nie vo štvrtom, ako sa domnievala. Dieťatko pobudlo v nemocnici tri dni, no potom ju muselo opustiť, pretože rodičia nemali peniaze na ďalšiu hospitalizáciu. "Moja svokra má chronické ochorenie, máme ešte 7-ročnú dcérku a moja žena nemá prácu. Ja som jediný, kto pracuje," povedal otec.

Ako informuje denník Daily Mail po tom, čo sa o príbehu rodiny dozvedela verejnosť, ľudia začali posielať peniaze. Vďaka ich pomoci mohli dieťatko vrátiť do nemocnice, kde sa o neho starajú a držia ho v inkubátore, dokedy nepodrastie a nezosilnie.

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu