Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Tragikomédia kvôli škodcovi: Muž ho chcel zastreliť, guľka sa odrazila a zasiahla svokru (75)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

LEE COUNTY - Tragikomický prípad riešia policajti z amerického štátu Georgia. Larry vystrelil po pásavcovi, nečakal ale, že strela sa odrazí od panciera a zasiahne v kresle sediacu svokru.

Pásavce považujú v oblasi, kde žije aj Larry McElroy, za škodcov, preto dedinčanom odporúčajú používať pasce alebo ich rovno strieľať. Na svojom pozemku zbadal zviera aj Larry a rozhodol sa konať. Po pásavcovi vystrelil, čím ho usmrtil. Guľka sa však od tvrdého panciera zvieraťa odrazila. Prípad potrápil aj skúsených policajtov.

Odrazená guľka smerovala totiž do plota, odkiaľ mierila rovno do dverí domu jeho svokry. Tie prerazila a preletela ešte kreslom, v ktorom 74-ročná dôchodkyňa Carol Johnsonová sedela. Trafila ju od chrbta. "Tie okolnosti, prosto celý prípad, je to nezvyčajné," povedal vyšetrovateľ Bill Smith televízii Walb.


Prečítajte si aj

Dramatické VIDEO z pastviny: Na farmára zaútočil v priamom prenose žiarlivec!


Našťastie, žene sa nič vážne nestalo, no aj napriek tomu ju previezli do nemocnice. Polícia klasifikovala prípad ako nešťastnú náhodu, z toho dôvodu ženinho zaťa z ničoho neobvinila. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu