Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rok 2014: Čas splnených prianí, neobmedzených možností a dostatku peňazí

Bibiána Želisková, duchovná liečiteľka
Bibiána Želisková, duchovná liečiteľka (Zdroj: Foto: BŽ)

BRATISLAVA - Už pár hodín máme rok 2014 a my sme zvedaví, aký bude. V prvom rade bude taký, aký si ho vytvoríme. Veľa záleží od nášho myslenia. Buďme teda pozitívni. Už samotné čítanie nasledujúceho textu má, podľa duchovnej liečiteľky Bibiány Želiskovej, liečivý účinok. Ten, kto si ho prečíta, dostane vyššie energie, lásku, nádej. Každý si z neho môže zobrať to, čo práve potrebuje.

„Z ezoterického hľadiska ide o návrat k sebe samému, ako zdroju blaha a bohatstva, ktoré máme ukryté v sebe. SRDCE je potenciál. To je znamenie i pre rok 2014,“ hovorí z akašistických záznamov duchovná liečiteľka Bibiána Želisková a dodáva: „Erupcia pocitov bude príznačná pre prvú štvrtinu nového roka. Zmietané pocity k sebe i okoliu nás povedú do tajov duše, v ktorej hľadáme samých seba. NEROZUMIEME, čo sa deje, preto sme nútení hľadať súvislosti a následne riešenia.“ Niektorým môže priniesť nový rok zmenu bývania, najmä prvá polovica roka, keď budú odpovedať na volanie duše. Duša je pravdivá, neklame, vie čo chce, len s ňou treba komunikovať. „Celkovo nový rok najmä druhá polovica roka prinesie cesty poznávacie i pracovné. NEBOJTE sa, peniažky budú. Ak vesmír nadelí, treba prijať, ak nie, treba poprosiť,“ hovorí duchovná liečiteľka a dopĺňa: „Tu je otázka financií otázkou istoty. Prosme, pre seba i ostatných - zdravie, šťastie, pokoj, lásku, všetko sa nám vráti. Čo vyšleme, dostaneme. Je čas splnených prianí, more neobmedzených možností. Nebojme sa vykročiť."

V prvej polovici roka sa môžu dočisťovať ešte zdravotné problémy, ktoré nám nebo nadelilo k uvedomeniu, kde robíme chybu. Stíšme sa, prehodnoťme svoj doterajší život. „Je najlepší, alebo môže byť ešte lepší? Čo k tomu potrebujeme?“ pýta sa duchovná liečiteľka a radí: "Ak nás nedostatok financií núti vycestovať, tak nebojme sa, náhody neexistujú, len si poprosme kvalitných sprievodcov v ľudskej či anjelskej podobe.“ Duše sa budú liečiť viac v druhej polovičke roka. November môže priniesť nejakú pohromu - osobnú či svetovú, záleží od nás ako postúpime. „A nedá my ešte nespomenúť detičky, ktoré sa rodia od roku 2013 následne po rok 2015 - majú mimoriadne poslanie, prijmime ich teda. Naučia nás žiť v láske a harmónii,“ hovorí. 

K vnútornej láske potrebujeme i návrat k prírode, tá je zdrojom, potenciálom. Aj cez ňu - Matku ZEM sa učíme prijímať lásku. To sme časom zabudli. „Otvorme teda srdiečka, láska nás lieči, následne príde i do vzťahov, ktoré potrebujeme, hľadáme. Hovorí sa - Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie. Nedržme sa toho, povedzme si - Nikdy nie je tak dobre, aby nemohlo byť lepšie. S láskou objímam a do nového roku vám prajem len to najlepšie,“ uzatvára duchovná liečiteľka. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu