Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vegetariánka (34) nemohla otehotnieť: Začala jesť mäso a po 10 rokoch porodila trojčatá!

Šťastná rodinka Zobraziť galériu (3)
Šťastná rodinka (Zdroj: swns.com)

ESSEX - Vegetariánka Laura Dixonová sa snažila dlhé roky otehotnieť. Využila všetky dostupné možnosti vrátane umelého oplodnenia. Lekári jej nakoniec povedali, že sa musí zmieriť s tým, že dieťatko nikdy mať nebude. Potom však znovu začala jesť mäso a prišiel malý zázrak.

Tridsaťštyriročná žena sa spolu s manželom Timom dlhých desať rokov snažili splodiť potomka. Ten však stále neprichádzal ani s pomocou umelého oplodnenia. Prvý pokus musel byť predčasne ukončený, pretože Laure zistili zdurené vaječníky. Na druhý raz sa už vajíčka ujali a pacientka otehotnela. Ešte v druhom mesiaci však bohužiaľ potratila, píše portál metro.co.uk.

Lekári zistili, že trpí syndrómom polycystických vaječníkov (rast cýst vo vaječníkoch) a taktiež endometriózou (čiastočky sliznice maternice sa nachádzajú mimo nej). Nepomohla ani následná operačná liečba.

Laura napriek tomu ešte poslednýkrát podstúpila umelé oplodnenie, ktoré bolo úspešné a ona čakala nie jedno, ani dve, ale tri bábätká. V tomto čase zaradila do svojho jedálnička aj mäso, ktorému sa už od detstva vyhýbala. Jej telo po ňom doslova bažilo. "Mala som na neho takú chuť, že som uprostred noci neváhala zobudiť manžela a poslať ho do McDonaldu. Mäso som vtedy jedla až šesťkrát denne," hovorí.

Vegetariánka (34) nemohla otehotnieť:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: swns.com)

A práve bielkoviny podľa blondínky prispeli k tomu, že sa jej plody podarilo donosiť. Dievčatko Mia a chlapci Max a Mason prišli na svet cisárskym rezom.

Vegetariánka (34) nemohla otehotnieť:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: swns.com)

"Vďaka mäsu sa mi do tela dostávali všetky proteíny, ktoré som potrebovala počas tehotenstva. A teraz sme tými najšťastnejšími rodičmi krásnych trojičiek," dodala sympatická Angličanka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu