Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hurikán zničil aj lásku: Milenci (†23) zahynuli pri venčeni psa, Max prežil!

Dvojicu pochoval strom
Dvojicu pochoval strom (Zdroj: ditmasparkcorner.com)

NEW YORK - Hurikán Sandy pustošil v uplynulých dňoch celé východné pobrežie Spojených štátov. Tisíce ľudí pripravil o strechu nad hlavou a desiatky pri jeho vyčíňaní zahynuli. Medzi obete patrí bohužiaľ aj mladý pár z New Yorku, ktorý počas búrky išiel vyvenčiť svojho domáceho miláčika.

Keď sa dvadsaťtriročný Jacob Vogelman a jeho rovnako stará priateľka Jessie Streich-Kestová vybrali na prechádzku s Maxom, v Brooklyne už silno fúkalo. Napriek tomu to riskli a dúfali, že sa vrátia domov v poriadku.

Nestalo sa. Spadol na nich totiž strom a v momente ich zabil. Ich telá objavili záchranári v utorok o ôsmej ráno miestneho času. Pes prežil a momtálne je na veterinárnej klinike, kde sa o neho starajú. Žiaľ zo straty svojich majiteľov však zrejme bude tak veľký, že sa z neho už asi nikdy nepozviecha.

Jacob a Jessie sú len jednými z mnohých obetí, ktoré si vyžiadal ničivý hurikán Sandy. Superbúrka vyhnala z domovov milióny ľudí a zaplavila niekoľko miest. Škody sa odhadujú na desiatky miliárd dolárov.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu