Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nazrite do svojho vnútra a nájdite porozumenie skrytých motívov

PR článok Zobraziť galériu (2)

Už ste si niekedy prekvapene položili otázku: „Prečo to vlastne robím?“ Ale v súvislosti s niekým iným ste sa pýtali – Prečo tak koná? Čo ho k tomu vedie? Ak vás zaujíma, čo sa skrýva za naším konaním a prečo reagujeme tak ako reagujeme, začítajte sa do publikácie Skúška životom. Výnimočná kniha pre každého, kto dychtí po porozumení skrytých motívov, ktoré utvárajú náš život.

Autor Stephen Grosz je 25 rokov psychoanalytikom, no rozhodne nepatrí medzi tých stereotypných „psychošov“, ktorí sedia v kresle, znudene vás počúvajú a snažia sa naťahovať čas, aby vám mohli naúčtovať ešte viac.

S.Grosz počúval dlhé roky iných a teraz rozpráva sám – jeho kniha je zbierkou zaujímavých osudov, príbehov, ktoré sa môžu stať vám. Alebo vašim blízkym.

„Vďaka poučným a dojímavým zvratom nám Grosz ponúka rafinovaný pohľad na zložitosť každodenného života.“

Financial Times

Vo svojej práci Stephen Grosz dlho odkrýval skryté pocity, ktoré stoja za naším najviac nepochopiteľným správaním. Skúška životom je o zmenách, odchodoch, láske i klamstvách. Jeho elegantné príbehy nás učia novému druhu pozornosti. Po ich prečítaní sa možno naozaj zamyslíte, prečo ľudia konajú daným spôsobom alebo čo vás viedlo k určitým myšlienkam.

Možno nevypovedané traumy z detstva.

Alebo slová, ktorými vás kedysi dávno ranili a vy ich neviete dostať zo seba von.

Či vlastné prešľapy, ktoré vás však ovplyvnili na celý zvyšok života.

Príbehy v tejto knihe poukazujú na to, ako môžu hodiny strávené v konzultačnej miestnosti odhaliť mnohé tak o analytikovi ako aj o pacientovi. Prečítate si o tom, ako dokáže paranoja uľahčiť utrpenie a predísť katastrofe. Alebo prečo rodičia závidia svojím deťom.

V kapitole o zmenách si prečítate príbehy o ľuďoch, ktorým negatívny prístup bráni odovzdaniu sa láske. Ako strach zo straty dokáže zapríčiniť stratu všetkého. A ako sa vysporiadať so smrťou najbližších...

Skúška životom obsahuje príbehy z nášho každodenného života: sú o ľuďoch, ktorých milujeme a ktorým klameme do očí; o zmenách, ktoré podstupujeme, a aj o smútku. A v konečnom dôsledku nám tieto malé rozprávania neukazujú iba to, ako sa v živote môžeme stratiť, ale aj ako je možné nájsť samých seba.

Kniha Skúška životom sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu