Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vedecké výskumy radia, ako sa môže človek stať skoro úplne odolným voči chrípkam a iným infekciám

Obal knihy Superimunita Zobraziť galériu (2)
Obal knihy Superimunita

Kniha popredného odborníka a lekára, ktorý sa špecializuje na prevenciu a liečbu chorôb, ponúka podrobný návod na pevné zdravie.

Kniha Superimunita vás prevedie zdravou výživou, ukáže vám, ako zvýšiť obranyschopnosť tela a možnosť dožiť sa vyššieho veku bez rôznych chorôb. Vedeli ste, že môžete chrániť váš organizmus nielen pred bežným prechladnutím, ale aj rakovinou? Je to tak. Keďže nutričná veda urobila v posledných rokoch fenomenálny pokrok, máte vďaka tomu možnosť získať kontrolu nad svojím zdravím ako nikdy predtým.

Doktor Fuhrman vysvetľuje túto vedu vo svojej publikácii Superimunita. 

Vedecké výskumy radia, ako
Zobraziť galériu (2)

"Je vedecky dokázané, že tie správne suroviny a výživové faktory môžu zdvojnásobiť alebo strojnásobiť ochrannú silu imunitného systému. Vďaka tomu je naozaj ťažké ochorieť," hovorí doktor.

V knihe nájdete dlhý zoznam superpotravín, dvojtýždňový jedálny lístok na získanie superimunity a viac ako 85 výborných receptov.

Dozviete sa o účinkoch kávy, sóje a tiež to, či je soľ zdravá alebo nie. Dočítate sa o mýtoch o olivovom oleji i zlej reputácii semienok a orieškov. Jedna celá kapitola je venovaná sacharidom, tukom a bielkovinám.

Knihu Superimunita si môžete zakúpiť v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Superimunita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu