Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pliaga ľudstva vo forme chorôb je v záujme farmaceutických firiem

Zobraziť galériu (3)

Ak ľudí žiadne choroby netrápia, je vhodné, aby si aspoň mysleli, že ich trápia. Dôvod je prostý: peniaze. Takýto názor má Dr. John Virapen - autor knihy Nežiaduci účinok: Smrť.

Vzťah medzi lekárom a pacientom je založený na dôvere. Každopádne, aspoň zo strany pacienta. Musí sa "otvoriť", vyzliecť do pol pása, obnažiť sa... Na to potrebuje veľkú dávku dôvery. Táto dôvera v lekára ako človeka sa potom automaticky vzťahuje aj na dôveru v lieky, ktoré lekár pacientovi predpisuje. A farmaceutický priemysel ťaží práve z tejto dôvery!

Kniha Nežiaduci účinok: Smrť je príbeh o korupcii, podplácaní a podvodoch. Autor tejto publikácie je Dr. John Virapen, ktorý je významnou osobnosťou z farmaceutickej brandže. Dokonale pozná interné praktiky a postupy používané vo farmaceutických gigantoch. Za 35 rokov svojho medzinárodného pôsobenia (zväčša ako riaditeľ Eli Lilli & Company vo Švédsku) zodpovedal za marketing niekoľkých liečiv. Všetky mali nežiaduce účinky...

John Virapen vyrukoval s pravdou von a predkladá vám publikáciu plnú malých tajomstiev, o ktorých ste sa vlastne nikdy nemali dozvedieť. Kniha Nežiaduci účinok: Smrť odhaľuje zločiny farmaceutického priemyslu. Bola odprezentovaná v slovenskom vydaní na Medzinárodnom knižnom veľtrhu Bibliotéka v Inchebe za účasti autora.

"Podplatil som švédskeho profesora, aby som urýchlil registráciu lieku Prozac vo Švédsku."
John Virapen

Viete, že:

- farmaceutické firmy každoročne vynakladajú viac než 35 000 eur na jedného lekára len preto, aby predpisoval ich výrobky?
- viac než 75 percent popredných vedcov z oblasti medicíny "financujú" farmaceutické firmy?
- pri schvaľovaní niektorých liečiv a ich uvádzaní na trh zohrala významnú úlohu korupcia?
- farmaceutické firmy si vymýšľajú ochorenia, len aby zvýšili svoj obrat a podiel na trhu?
- farmaceutické firmy sa čoraz viac zameriavajú na deti?

Kniha Nežiaduci účinok: Smrť sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Nežiaduci účinok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu