Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Škriatok Rozumbriadok

Obal knihy Škriatok Rozumbriadok
Obal knihy Škriatok Rozumbriadok

Vo vydavateľstve Fortuna Libri v edícii Fortuna Junior vychádza pozoruhodná knižka Hany Primusovej Škriatok Rozumbriadok, určená všetkým zvedavým deťom. Rozumbriadok býva v machovej chalúpke na kraji lesa.

So zvieratkami i s rastlinkami je dobrý kamarát, a keď niečomu nerozumie, tak sa spýta. Deti s ním môžu celý rok sledovať mesiac po mesiaci, ako sa v lese, na lúke, pri rybníku a potoku, ale aj na gazdovstve a v záhrade všetko mení.

Škriatok bude deťom pri poznávaní prírody tým najlepším sprievodcom, vďaka nemu sa dozvedia veľa nového, naučia sa pozerať okolo seba a objavia veci, ktoré nepoznajú ani mnohí dospelí.

Osobitý pôvab knižke dodávajú nádherné ilustrácie Dagmar Koškovej, ktoré dotvárajú úžasnú atmosféru a vďaka ilustráciám si deti môžu veľmi realisticky predstaviť všetky rastlinky, zvieratká a celú prírodu v každom ročnom období.

Milé deti, vydajte sa na dobrodružnú cestu so škriatkom Rozumbriadkom, ktorý vám ukáže úžasné veci a zaujímavosti, o ktorých ste ani netušili. Prežite s ním celý rok v prírode a isto sa stane vaším nerozlučným kamarátom.

Knihu Škriatok Rozumbriadok sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Viac o téme: Kniha Škriatok Rozumbriadok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu