Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sprievodca tehotenstvom pre každú mamičku

Obal knihy Sprievodca tehotenstvom
Obal knihy Sprievodca tehotenstvom

Plánujete sa stať mamičkou? Alebo ste sa už dozvedeli tú úžasnú správu? Pre všetky budúce mamičky prichádza kniha Sprievodca teho-tenstvom, ktorá je dielom autorského kolektívu pod vedením MUDr. Vladimíra Cupaníka, CSc. a doc. MUDr. Jozefa Záhumenského, PhD.

Slovenskí špecialisti pripravili a zhrnuli všetky informácie o plánovaní, tehotenstve, pôrode a šestonedelí „pod jednu strechu“. Najnovšie poznatky z oblasti pôrodníctva a odpovede na najčastejšie kladené otázky dopĺňa DVD so základnými cvičeniami počas tehotenstva a po pôrode, tehotenský preukaz, tehotenský kalendár s odporúčaniami vyšetrení a menštruačný kalendár. Užitočná príručka Sprievodca tehotenstvom je prvou publikáciou tohto druhu od slovenských lekárov a nemala by chýbať žiadnej budúcej mamičke.

Pre slovenské mamičky

Tehotenstvo a pôrod je jedno z najkrajších období života ženy. Každá budúca mamička vie, aká dôležitá je príprava. Súčasná doba internetu síce poskytuje veľmi veľa informácií, ale ktoré z nich sú naozaj overené alebo dokonca pravdivé?

Kniha Sprievodca tehotenstvom sa stane vaším každodenným pomocníkom pri príprave na bábätko. Všetky odporúčania v knihe vychádzajú z praxe slovenských lekárov a informácie vrátane právnych otázok sú prispôsobené slovenským podmienkam.

Kompletný sprievodca

Čo všetko kniha Sprievodca tehotenstvom obsahuje? Okrem odpovedí na najčastejšie kladené otázky sa v nej nachádzajú informácie o predtehotenskej príprave, o tom, čo robiť, keď sa vám nedarí otehotnieť, o vývine plodu, pôrode a šestonedelí. Veľmi

užitočnými sú aj kapitoly o pracovných podmienkach tehotných žien, materskej a rodičovskej dovolenke a mnoho iných odporúčaní a rád.

Kompletný Sprievodca tehotenstvom je doplnený o DVD s cvičeniami, tehotenský preukaz, tehotenský a menštruačný kalendár a autentické fotografie, ktoré boli vytvorené špeciálne pre túto publikáciu. Kniha uľahčí život mnohým snažilkám, tehuľkám, ale aj čerstvým mamičkám.

Kniha Sprievodca tehotenstvom sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Viac o téme: Kniha Sprievodca tehotenstvom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu