Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Hlavolam lásky - Úspech sa neodpúšťa....

Vydavateľstvo Motýľ Zobraziť galériu (2)
Vydavateľstvo Motýľ (Zdroj: Vydavateľstvo Motýľ)

Mala všetko a zrazu nemá nič. Alebo získa ešte viac? Čo, ak sa zapletiete s mužom, ktorý zmení Váš život?! Čo, ak muž, s ktorým žijete, nie je ten za koho sa vydáva, ale v skutočnosti niekto iný?! Čo, ak získate diár, ktorý je plný kompromitujúcich materiálov a navždy zmení život niekoho iného?!

Lavína, ktorá príde sa nedá zastaviť... Terezu odnesie do vzdialených Arabských emirátov, aby rozlúskla najväčšiu hádanku svojho života. Z neočakávaného výletu za pravdou sa však stane boj o holý život! Podarí sa jej splniť misiu a odhaliť pravú tvár toho, ktorého miluje najviac?

Začítajte sa do úryvku z novinky od Lucie Božíkovej – HLAVOLAM LÁSKY, ktorú nájdete v každom dobrom kníhkupectve:

Zvedavosť. Ľudská vlastnosť, ktorá nepozná hranice. Aj vtedy, keď to nie je práve najvhodnejšie. Na Slovensku ju majú všetci veľmi radi. Vaši susedia, kolegovia i tí, ktorí si hovoria kamaráti. Zaujíma ich, čo máte nové, ako sa vám darí a ak pootvoríte dvierka do vášho súkromia, pôjdu ďalej. Už ich nebude zaujímať váš úsmev, ale koľko máte na výplat­nej páske a či vám to vynáša v práci. To je otázka dňa.

Kvôli manželovej profesii sme mali veľa neprajníkov. Dá­vali sme si pozor, koho si pripustíme k telu a kto ostane pred dverami nášho obydlia. Naučili sme sa selektovať ľudí a ro­bili sme to pomerne často. Nemali sme problém porozprávať sa s kýmkoľvek cudzím, ale dávali sme si pozor na to, čo povieme a ako to podáme. Dýku do chrbta nám vrážalo veľa ľudí, pseudopodlizovačov, ktorí pred nami hrali divadlo, a na druhý deň podobné predstavenie odohrali pred niekým iným. Mnohí si hovorili priatelia. Čoskoro sme rozoznali, že aj prstov na jednej ruke je veľa, aby sme tých správnych dokázali spočítať.

Keď Daniel získal skvelý projekt v Emirátoch, zapili sme to s jednými známymi. Poprosili sme ich o diskrétnosť. Re­alita? Na druhý deň vedela o tom polovica mesta. Je vôbec možné dnes ešte niekomu veriť? Nerozumiem tomu, prečo majú ľudia potrebu vypustiť všetko na plné ústa do sveta. S patričnou dávkou irónie a svojou vsuvkou, ktorá nesmie chýbať. Tak vzniká pestrá paleta klebiet a už ani ten, ktorý ich vypustil, nevie, aká bola pôvodná verzia príbehu.

                 Mnohí nás prestali zdraviť, a to iba preto, lebo môj manžel dostal skvelý džob. Na Slovensku sa to neodpúš­ťa. Všetko, čo bije do očí, je zlé a nevhodné. Ak jazdíte na škodovke, ste sivý priemer, ale ak si kúpite auto o niekoľko tried lepšie, už ste zbohatlík. Nikto vám ho nedopraje. Su­sed je schopný niekoľkokrát obísť vaše auto, ľahnúť si na zem a obzrieť si hoci aj podvozok. Potom len sucho skon­štatuje, že nie ste zbohatlík, ale musíte kradnúť, aby ste si niečo také mohli kúpiť.

Ľudia sa nedokážu navzájom akceptovať. Nedokážu žiť svoj život, lebo sú frustrovaní, a tak žijú životy niekoho iné­ho. Je to oveľa zaujímavejší útek od vlastných starostí. Pod­rážajú si nohy a v čoraz konzumnejšom svete sa ženú za ma­monom súčasnosti. Kedysi si porovnávali dĺžku pohlavného údu, dnes si porovnávajú výšku bankového konta. Pardon. Tí, ktorí sú za vodou, sa predsa len vracajú k dĺžke svojho penisu. V ich svete víťazí heslo: Kto je za väčšieho frajera!   

Vydavateľstvo Motýľ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Vydavateľstvo Motýľ)

 

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu