Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Objavte svet SPIRIT ANIMALS a staňte sa súčasťou veľkého príbehu!

SPIRIT ANIMALS - Zrodenie legendy Zobraziť galériu (2)
SPIRIT ANIMALS - Zrodenie legendy (Zdroj: Fragment)

Vychádza prvý diel jedinečnej fantasy série Spirit Animals, ktorý vyniká i skutočnosťou, že každý jeden diel napísal iný autor. Aj napriek tomu sa podarilo vytvoriť fantasy svet, v ktorom je napätie, dobrodružstvo a mystika na svojom mieste.

Sedem na seba nadväzujúcich kníh, ktoré napísalo sedem rôznych spisovateľov, postupne odkrýva a rozvíja dynamický dobrodružný príbeh. V Erdase podstupujú všetky deti tajomný rituál. Počas rituálu dokáže len zopár z nich privolať svoje duchovné zviera. Vzťah, ktorý potom vzniká medzi mladým človekom a zvieraťom, je jedinečný a výnimočný – vyvolení získavajú neobyčajné schopnosti svojich privolaných zvieracích sprievodcov.

V úvodnej knihe sa zoznámia čitatelia s príbehom štyroch hrdinov, ktorí veľmi skoro pochopia, že privolanie svojho duchovného  zvieraťa nie je len ich osobnou skúškou, ale môže ovplyvniť osud celého sveta. 

Prvý diel série, Zrodenie legendy, sa po uvedení na trh udržal neuveriteľných trinásť týždňov na vrchole rebríčka bestsellerov New York Times. Celosvetový záujem o edíciu neustále rastie a doteraz bola preložená do sedemnástich jazykov. S celkovým počtom päť miliónov  zobrazení za mesiac a 581 000 zaregistrovanými užívateľmi považuje autor návštevnosť webových stránok www.spiritanimals.com za obrovský úspech.

Téma Spirit Animals predstavuje ďalšiu fenomenálnu multi-platformu vydavateľstva Scholastic. Knižná forma je úzko spojená s RPG hrou (Role playing game), ktorá je voľne dostupná na oficiálnom webe www.spiritanimals.com. Každý sa teda môže začítať do príbehu, zažiť zároveň veľké dobrodružstvo, pokúsiť sa privolať “svoje“ spirituálne zviera a stať sa tak súčasťou fantasy príbehu.

Titul Spirit Animals – Zrodenie legendy vychádza vo Vydavateľstve Fragment.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu