Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Záhady ľudstva odtajnené: Ako to bolo v skutočnosti?

Chcete pochopiť rozmer ľudskej bytosti? Pomôže vám kniha Tajomné stopy ľudstva. Zobraziť galériu (16)
Chcete pochopiť rozmer ľudskej bytosti? Pomôže vám kniha Tajomné stopy ľudstva. (Zdroj: ipark)

Už od počiatkov ľudstva existovali tienisté miesta a nikdy neodhalené záhady, ktoré pochovala nielen každodenná realita človeka, ale aj ich samotná povaha. Plynutím času, ale aj vďaka pokroku v oblasti vedy a technológie, bol v niektorých prípadoch nájdený kľúč k objasneniu týchto záhad. Napriek tomu je pred nami ešte dlhá cesta na získanie všetkých kľúčov a odpovedí. Niektoré z nich však odhaľuje knižná novinka Tajomné stopy ľudstva.

Neustále sa objavujú nevysvetliteľné historické udalosti, ktoré zo spomienok ľudstva odstránili hrdinské bitky a rinčanie zbraní. Labyrintom času blúdia podivné bytosti, nepochopiteľné výtvory mysle a prekvapujúce okolnosti, ktoré čakajú na to, aby ich niekto objasnil. V knižnej novinke Tajomné stopy ľudstva na vás čakajú tajomné príbehy, dobrodružstvo a príjemné napätie.

Niekedy bola neznalosť dôsledkom zlej komunikácie medzi kultúrami, inokedy mocní tohto sveta, vedomí si svojej nadradenosti vyplývajúcej z poznania, ukryli tieto udalosti pred zrakmi ľudí. V mnohých prípadoch kolektívna predstavivosť vytvorila paralelný svet plný mýtov, aby tak dali odpovede na svoje pochybnosti a utíšili svoj strach.

Kniha Tajomné stopy ľudstva vám nedá odpovede na všetky otázky. Poskytuje však pohľad na mnohé udalosti a mapuje súčasný stav vecí, o ktorých je reč. S týmto cieľom tím odborníkov, medzi ktorými nechýbajú historici a investigatívni novinári, zostavil texty, ktoré sa usilujú o maximálnu presnosť a zároveň sú napísané pútavým a dynamickým štýlom.

Pred čitateľom sa tak odvíja bohatá mozaika udalostí a príbehov spestrená kaleidoskopom fantastických alebo nereálnych bytostí, podivných javov, imaginárnych krajín, záhad a tajomstiev rozdelených do tematicky rôzne orientovaných sekcií a kapitol. Súčasťou každej kapitoly je textové pole, ktoré prináša doplňujúce informácie, ilustrácie a zaujímavosti, ktoré spestrujú čítanie. Ukážky z knihy>>

Kniha Tajomné stopy ľudstva sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu