Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Miro Jaroš má nový videoklip: Niečo tu nesedí!

Miro Jaroš s deťmi v novom klipe Vločka. Pozornému divákovi neunikne, že mikrofónom chýbajú káble. Zobraziť galériu (3)
Miro Jaroš s deťmi v novom klipe Vločka. Pozornému divákovi neunikne, že mikrofónom chýbajú káble.

BRATISLAVA - Spevák Miro Jaroš je známy originálnymi videoklipmi, v ktorých vždy dbá aj na tie najmenšie detaily. V prípade zimnej novinky s názvom Vločka však tvorcom unikol jeden drobný detail. Všimnete si, čo na videu nesedí?

„Zimná skladba Vločka je o prvom snehu a o naivnej detskej predstave, ako vlastne sneh funguje. Keď som bol malý chlapec, vyzeral som z okna prvý sneh. Keď sa mi vločky topili v ruke, nechápal som, ako je to možné, prezradil Miro pôvod námetu skladby, ku ktorej včera predstavil aj jednoduchý videoklip. Počin sa nakrúcal v nahrávacom štúdiu, ktorého sviatočnú atmosféru sa snažil interpret navodiť aj zakomponovaním detského zboru. A práve pri scénach s ratolesťami pozornému divákovi neunikne drobný detail. Spievajú totiž na mikrofóny, ktorým chýbajú káble.

Zrejme nám tento detail unikol, no myslím si, že na kráse a atmosfére videoklipu to neubralo. Tak hádam nám to diváci odpustia, smeje sa Miro, ktorý Vločku považuje za jednu z najkrajších skladieb, aké kedy napísal. Dokonca ju umiestnil na obidva albumy, ktoré nedávno vydal. Písal som ju pôvodne ako pesničku pre deti, no viacerí známi mi tvrdili, že jej posolstvo má čo povedať aj dospelým. Tak som aj video nakrútil tak pol na pol, pre deti aj pre dospelých, vysvetlil interpret.

Skladbu nájdete na albumoch Pesničky pre (ne)poslušné deti aj #5. Oba albumy sú dostupné na iPark.sk>>

VIDEO: Pozrite si klip k vianočnej skladbe Vločka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu