Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kniha, ktorá vám môže zmeniť život: Aké je to byť šťastný?

Obal knihy Sto dní šťastia Zobraziť galériu (2)
Obal knihy Sto dní šťastia (Zdroj: ipark)

Nový horkoúsmevný román o láske, priateľstve, slnečnom Taliansku a skvelej kuchyni s názvom Sto dní šťastia vás chytí za srdce úžasným odkazom. Pri čítaní sa budete smiať, ale aj plakať. Sám autor potvrdil, že mu kniha zmenila život.

Čo by ste robili pri predstave, že máte pred sebou posledných sto dní svojho života? Možno si poviete  - ďalší príbeh, ktorého hlavnému hrdinovi diagnostikujú nevyliečiteľnú chorobu... Tento je však výnimočný a chytí vás za srdce úžasným odkazom. Ústredná postava - Lucio Battistini, sa rozhodne čeliť výzve svojho odchodu jednoznačnou voľbou byť šťastný: "Ľutujem iba jedno: musel som zistiť, že zomieram, aby som začal žiť."

Autor o svojom diele povedal, že sa preňho stalo terapiou. A žije tak, akoby každý deň bol tým posledným. Viac navštevuje priateľov a venuje sa svojim koníčkom. A ako hovorí, keby len jediný čitateľ urobil to isté, napísať túto knihu malo zmysel.

Román Sto dní šťastia má vo svete mimoriadny úspech. Práva na vydanie sa predali do vyše 20 krajín, chystá sa aj jeho filmové spracovanie. Jeho autor, režisér a scenárista Fausto Brizzi, sa dokonca chystá aj na Slovensko! Už 22. októbra slávnostne pokrstí slovenské vydanie tejto úžasnej novinky.

Vedeli ste, že:
Fausto Brizzi napísal pôvodný scenár k českej komédii 10 pravidel, jak sbalit holku, ktorú ste mali možnosť nedávno vidieť v slovenských kinách?

"Najviac stratený deň nášho života je ten, keď sme sa nezasmiali."
Fausto Brizzi

Knihu Sto dní šťastia nájdete v internetovom obchode iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu