Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Spisovateľke Jane Benkovej vychádzajú dve knihy

Jana Benková Zobraziť galériu (3)
Jana Benková (Zdroj: Motýľ)

Spisovateľke Jane Benkovej sa mimoriadne darí na Slovensku i v Českej republike. U našich českých susedov jej práve vyšiel preklad ďalšieho románu „Druhá šance, lásko“, ktorý u nás poznajú milovníci románov pod názvom „Dievča s mačacím menom“. Tento príbeh hlavnej hrdinky Saše je o tom, kedy sa vo vzťahu stáva z rozblázneného dievčaťa skutočná žena. O tom, či máme dávať druhé šance chlapovi, ktorý nás už raz sklamal... O tom, že peniaze nie sú zárukou šťastia, i o tom, že každou partnerskou turbulenciou dospievame a objavujeme nové línie lásky.

Ale aj u nás bude mať Jana Benková (na snímke) v októbri novinku, už o pár dní vyjde jej až 19. kniha – iskrivý sexi román „Ten bozk“. „Je o tom, že keď stretnete toho pravého, všetko sa dá prekonať. O tom, že všetko v živote časom slabne, len skutočná láska nie... Knižku nájdete pribalenú k lifestylovému mesačníku ako darček a dúfam, že čitateľov románov poteší,“ dopĺňa autorka.

A prezradila nám aj to, ako sa jej darí napísať viacero kníh za rok: „Pýtajú sa ma na to mnohí, ale žiadny zázrak v tom nehľadajte,“ smeje sa. „Som novinárka, som teda zvyknutá na vysoké pracovné tempo a tvrdej disciplíne ma naučil život.“

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu