Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

V Pláži 33 sa schyľuje k sexu: Muchlovali sa pod dekou!

Anna a Emanuel majú k sebe naozaj blízko. Zobraziť galériu (6)
Anna a Emanuel majú k sebe naozaj blízko.

BRATISLAVA - Nezaujíma ju len výhra! Anna Pitnerová (22) sa prebojovala do finále súťaže Pláž 33, kde má možnosť získať 33 tisíc eur. Zdá sa však, že odmenou za jej účasť môže byť aj niečo iné. A to nový vzťah. Blondínka má totiž podozrivo blízko ku kolegovi Emanuelovi Hiričovi (26). Párik si už stihol vymieňať aj vášnivé bozky a vrúcne objatia. Pri prejave nežností sa kryli dekou.

Pomáha jej zabudnúť? Anna Pitnerová sa netají tým, že vďaka šou Pláž 33 chce odznova naštartovať svoj život. Má totiž za sebou ťažké rozhodnutie. Jej bábätko bolo tak choré, že sa ho musela vzdať ešte pred jeho narodením. Táto udalosť poznamenala aj jej vzťah, ktorý sa zakrátko rozpadol.

Práve v markizáckej súťaži však má možnosť spoznať niekoho nového. A zdá sa, že na tom aj intenzívne pracuje. Hneď pri prvom nakrúcaní sa totiž zblížila s Emanuelom Hiričom. Párik si pri tancovaní v kempe naplno užíval romantiku.

Dvojica si vymieňala nežné objatia i bozky. Nakoniec Anna a Emanuel využili deku ako krytie. Následne si bez zvedavých pohľadov dopriali aj vášnivejšie prejavy náklonnosti. „Je tu jeden chlapec, s ktorým som si naozaj sadla a je to Emo. Už sa teším, ako budeme spolu šantiť,” prezradila blondínka vo svojej videovizitke. Otázka je, či jej pri tvrdej práci zostane čas aj na budovanie vzťahu. 

Tip: Pozrite si Pláž 33 na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu