Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Trapas hneď na úvod: Sexi blondíne z Pláže 33 to nevyšlo!

Nielen sexi blondínke robili problém vysoké podpätky. Zobraziť galériu (33)
Nielen sexi blondínke robili problém vysoké podpätky. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Zradili ju ihličky! Na pondelkovej tlačovke usporiadanej pri príležitosti uvedenia novej reality šou Pláž 33 na obrazovky Markízy sa prítomným hosťom predviedla jedenástka finalistov. Jednou zo súťažiacich projektu, ktorý štartuje už v sobotu, je aj dlhonohá blondínka Martina Jendrušáková (22). Tá si na konferenciu obula vysoké topánky s úzkym opätkom. Obuv v kombinácii s improvizovaným pódiom jej však narobili problémy.

Začiatkom týždňa predstavili markizáci na nábreží Dunaja nový letný projekt a hlavne súťažiacich, ktorí zabojujú o 33 tisíc eur. Uvádzanie jednotlivých finalistov Pláže 33 si zobrala na starosť moderátorka súťaže Barbora Rakovská.

Tak ako ona, aj zvyšné slečny zvolili zväčša sexi outfity a vysoké podpätky. Výnimkou teda nebola ani blondínka Martina Jendrušáková, ktorá však mala problémy aj s bežnou chôdzou. Na improvizovanom pódiu z dosák sa totiž naozaj nechodilo ľahko. Jej úzke opätky sa aj na chvíľku zasekli do škáry, no našťastie sa nepríjemný úraz nestal. Sexica si však potom každú chvíľu kontrolovala, kam stúpa. Bez ohľadu na kamery a fotoaparáty jej pohľady neustále smerovali na topánky.

Dlhonohá kráska však nebola sama s takýmito ťažkosťami. Do klubu „nevhodnej obuvi“ sa zaradila aj samotná moderátorka Barbora Rakovská. „Na tie vysoké topánky si musíme dávať pozor,” poznamenala pri súťažiacej Daniele Biháryovej. Tá problém vyriešila najlepšie, keď si „štekle“ vyzula a pribehla na rozhovor bosá.  

Živé prenosy letnej súťaže štartujú už túto sobotu. Pláž 33 dvanástim finalistom prinesie nielen nové skúsenosti, ale aj dennodennú drinu, ktorú budú musieť zdolávať v novopostavenom komplexe na nábreží Dunaja. Pod prísnym dohľadom manažéra podniku Jakuba Francisciho sa budú musieť popasovať s pozíciami ako čašník, umývač riadu, barman, animátor či marketér. Kto to bude flákať, z hry vypadne.

Sledujte TOPKY TV: Manažér podniku Jakub Francisci hovorí o novom projekte Pláž 33.

Plaz33 - Manazer

Čo si o reality šou myslí jej moderátorka Barbora Rakovská?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu