Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Obrovská hanba markizáckych postavičiek: Ožratá rozťahovala nohy a dvíhala sukňu!

Anna Pitnerová z Pláže 33 sa poriadne odviazala v spoločnosti farmára Petra Vaculčíka. Zobraziť galériu (20)
Anna Pitnerová z Pláže 33 sa poriadne odviazala v spoločnosti farmára Petra Vaculčíka.

BRATISLAVA - Pokazili takmer celý večer! Monika Haklová (38) z markizáckej Farmy usporiadala tento týždeň módnu prehliadku. Zamýšľaný nádych noblesy však akcii vzala Anna Pitnerová (22) zo šou Pláž 33. Blondínka totiž dorazila pod vplyvom alkoholu a vyčíňala tak, že hostia len oči otvárali. Roztiahnuté nohy, vyhrnutá sukňa, ruka v mužskom rozkroku - týmto si zabezpečila hanbu na pekne dlhú dobu.

Toto nečakala! Monika Haklová tento týždeň zorganizovala módnu prehliadku, na ktorej finalistky Miss Bratislava predvádzali zvodnú bielizeň. No ešte pred začiatkom samotnej promenády narušila priebeh akcie Anna Pitnerová z Pláže 33 spolu s Petrom Vaculčíkom z Farmy 3.

„Prišli opití a tam nasávali ďalej,” tvrdí náš zdroj o páriku, ktorý sa predtým vôbec nepoznal. Ale evidentne si Anna a Peter hneď porozumeli. „Padli sme si do oka,” priznala nám blondínka. Bližší než kamarátsky vzťah však poprela.

Podľa toho, ako sa k sebe mali, to ale vyzeralo minimálne na milencov. Bývalá čašníčka sa totiž od mladíka nevedela odtrhnúť. Pri tancovaní sa na neho lepila, pri sedení si ho doslova osedlala. A ani jej nevadilo, že jej všetci vidia čipkovanú bielizeň. Lascívne pózy s vyhrnutou sukňou či tričkom to všetko zaklincovali.

Topky.sk samozrejme hlavnú aktérku oslovili. „Trošku sme sa opili a zabávali v takej väčšej miere,” nezapierala Anna, ktorá neskôr upresnila, že boli s Petrom „napití ako prasce”. Napriek tomu si ale nemyslí, že by sa mala hanbiť. „Hanba? Čo ja viem. Išla som sa proste zabávať. Ja si na to zvyknem,” vyjadrila sa k medializovaniu svojho škandáliku.

Tento párik sa našťastie vytratil skôr, než začala samotná prehliadka, a tak modelky mohli chodiť po móle úplne nerušene. „Ja len dúfam, že Monika sa nehnevá. Mrzí ma to, že sme nezostali na prehliadku, ale radšej sme odišli,” uzavrela tému blondínka.

Anna dokonca držala Petra v rozkroku.
Zobraziť galériu (20)
Anna dokonca držala Petra v rozkroku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu