Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Koniec mrchy Diany: Z Hotela ju vyhnali s plačom!

Diana Vagóová sa pri odchode neubránila slzám. Zobraziť galériu (8)
Diana Vagóová sa pri odchode neubránila slzám.

BRATISLAVA/DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Diana Vagóová (21) sa v jojkárskej šou Hotel Paradise predviedla v nie príliš lichotivom svetle. Nečakane totiž podrazila svojho partnera Martina Matyasiho (23), ktorý naletel jej sladkým sľubom. Netrvalo ale dlho a tmavovláska na svoje intrigy doplatila krutým trestom – vyhadzovom zo súťaže. Ten aj patrične oplakala!

Diana Vagóová sa povesti mrchy asi tak skoro nezbaví. Nad tým, čo predvádzala v Hoteli Paradise, totiž viacerí televízni diváci nechápavo krútili hlavou. Pri prvom vyraďovaní nasľubovala Diana svojmu partnerovi Maťovi hory-doly. Napriek tomu, že si vôbec nerozumeli, presviedčala ho o tom, že ak ju ponechá v súťaži, tak ho nabudúce tiež zachráni. Keď však už mala postup v šou istý, bezcitne mu vykričala, že jej naletel a vrhla sa na prvého svalovca, ktorý jej bol k dispozícii – Rockyho.

Tomu síce trvalo pár dní, kým zistil, aká Diana v skutočnosti je, no dobehnúť sa nenechal. „Mal dilemu, či si ju má vybrať. Síce ho veľmi priťahovala, ale obával sa toho, že dopadne rovnako, ako Maťo,“ povedal nám k tomu zdroj zo zákulisia. Rocky si napokon vybral Janu, ktorá taktiež nepatrí práve k najúprimnejším kráskam.

Vagóovej odchod z luxusného hotela bol prekvapivo plný emócií. Tmavovlásku totiž dojala rozlúčka s Nelou, s ktorou si najviac rozumela. „Rozplakala ma, keď ma objala a povedala, že jej budem strašne chýbať,“ priblížila dôvod sĺz Diana. Tá svoj podraz na Maťa pred kamerami ospravedlňovala tým, že je hráčka. Nuž, na tomto mieste sa jej hra skončila pomerne skoro...

Tip: Viete čo budete sledovať v televízii dnes večer? Vyberajte na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu