Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Si slovenská ku*va! kričal Maďar na Bratislavčanku v Hoteli Paradise!

Súťažiaca Noémi sa po slovách od Pétra rozplakala. Zobraziť galériu (14)
Súťažiaca Noémi sa po slovách od Pétra rozplakala.

BRATISLAVA/BUDAPEŠŤ - Nelichotivé urážky! Súťažiaci Péter Ember (19) sa v tohtotýždňovej epizóde maďarského Hotelu Paradise prestal pod vplyvom alkoholu úplne ovládať. Na svoju partnerku Noémi Capovú (22) reagoval podráždene a vynadal jej do slovenských ku*iev. Tým však v osočovaní neskončil. Podarilo sa mu uraziť aj celú našu krajinu.

Vaše tipy

Do redakcie topiek dorazili správy od čitateľov, ktorých pobúril výstup Pétra Embera v maďarskej verzii Hotela Paradise s názvom Éden Hotel 2. Mladík sa totiž nielenže opil, ale pod vplyvom alkoholu dourážal svoju partnerku Noémi, ktorá pochádza zo Slovenska a žije v Bratislave. 

 „Zneužil jej občianstvo a nazval ju slovenskou ku*vou. Vykrikoval, že on je starší než celá história Slovenska,” vykreslil situáciu náš čitateľ Arnold. V tomto duchu informovali o konflikte aj maďarské bulvárne médiá. Najviac sa alkoholovému excesu venoval portál radiototal.hu.

V súvislosti s urážkami národnostného charakteru sme sa snažili získať stanovisko stanice Viasat3, ktorá program vysiela. Chceli sme vedieť, či bolo nevyhnutné ponechať osočovanie našej krajiny v epizóde. Do týchto chvíľ sme však nedostali žiadnu odpoveď.

Zadosťučinením pre všetkých však môže byť fakt, že Ember dostal od produkcie vyhadzov. Nešlo totiž o prvý jeho prešľap. Nedávno napríklad opitý sťahoval násilím plavky jednej zo súťažiacich. Osočovanie ryšavky bolo teda už len poslednou kvapkou. „Urážkami na adresu Noémi sa dotkol až ľudskej dôstojnosti,” stálo v liste, ktorým ho tvorcovia poslali domov. 

Paradoxné však je, že Slovenka Capová bola jeho vyhadzovom nepriamo potrestaná tiež. Zostala totiž bez partnera a tak to má v súťaži nahnuté. Uvidíme, či sa nad jej osudom zľutuje niektorý z ostatných chlapov a vezme ju k sebe. 
 
Jedného vylúčeného hráča kvôli násilnému správaniu sme mohli vidieť už aj v projekte televízii Joj a Prima. Viac sa dozviete TU.

Záber z videa, na ktorom Noémi plače kvôli tomu, že ju Péter nazval slovenskou ku*vou.
Zobraziť galériu (14)
Záber z videa, na ktorom Noémi plače kvôli tomu, že ju Péter nazval slovenskou ku*vou.

Tip: Pozdrite si slovenskú verziu Hotela Paradise. Čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu