Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prvý sex v Hoteli Paradise: Leo si to rozdal s Nikovou partnerkou!

Leo Beránek a Nela Slováková si to spolu užili. Zobraziť galériu (7)
Leo Beránek a Nela Slováková si to spolu užili.

BRATISLAVA/DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Jeden podraz za druhým! Už pri štarte jojkárskej šou Hotel Paradise sa dalo predpokladať, že v tomto projekte nebude núdza o intrigy a horúce chvíľky plné vášne. Súťažiacim trvalo zhruba dva týždne, kým pred kamerami odhodili zábrany a oddali sa sexuálnym radovánkam. Ako prví nabrali odvahu Nela Slováková (21) a Leo Beránek (21), ktorí si spolu užili aj napriek tomu, že netvoria pár!

Vzťahy medzi súťažiacimi z Hotela Paradise sa s pribúdajúcimi dňami poriadne zamotávajú. Napríklad taký Leo Beránek, ktorý svojim správaním už párkrát dokázal, že nemá žiadne zábrany, to najnovšie rozohral na dve strany. Pomotal hlavu nielen svojej partnerke Nikol Trojanovej, ale aj Nele Slovákovej, ktorá tvorí dvojicu s Nikolom Cigolinovom. Ten žije v domnienke, že sú s potetovaným krásavcom dobrými kamarátmi. Skutočnosť je ale očividne iná.

Hoci spomínané dievčatá spočiatku zvažovali, že si partnerov na skúšku vymenia, Nikol sa rozhodla, že sa svojho krásavca nevzdá. On sám jej napokon dával veľké nádeje. Nela jej však nezostala nič dlžná a podraz jej náležite odplatila. Rafinovaná blondínka totiž Lea zviedla a bez okolkov si s ním užila vášnivý sex.

I keď si bola Nikol vedomá, že Beránka fyzicky nepriťahuje, stále dúfala, že sa to časom zmení. Teraz sa však už jej šance očividne rozplynuli. Bezradný zostal napokon aj Niko, ktorý sa už dávnejšie pokúšal o nejaké tie intímnosti so "svojou" Nelou. Zrejme sa v porovnaní so svojím súperom málo pretŕčal...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu