Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Podraz Diany z Hotela Paradise: Si poriadna mrcha!

Diana sa možno nezdá, ale očividne nemá charakter. Zobraziť galériu (8)
Diana sa možno nezdá, ale očividne nemá charakter.

BRATISLAVA/DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Intrigy a klamstvá! Jojkársky Hotel Paradise má po včerajšku nového obyvateľa. Luxus a exotiku si bude najnovšie užívať aj Michal Rockwood z Olomouca (22). Mladý borec je obrovským lákadlom najmä pre Dianu Vagóovú (21). Tá sa už kvôli nemu stihla zachovať ako poriadna mrcha. Hoci ešte pár minút pred jeho príchodom sľubovala vernosť partnerovi Martinovi Matayasimu (23), pretože sa bála vyhadzovu, v momente, ako sa ocitla v bezpečí, nechutne ho zradila.

Naivný! Martin Matayasi zrejme už čoskoro doplatí na svoje rozhodnutie. Ako partnerku si totiž v hre aj naďalej ponechal falošnú Dianu, ktorá ho už párkrát zradila. Síce zvažoval, že svojím výberom zachráni vypadnutú Klaudiu Chlustinovú, nakoniec sa ale predsa len rozhodol pre tmavovlásku. Bolo to aj celkom logické, pretože  s ňou tvoril pár už od spustenia súťaže.

Ako sa však ukázalo, nemal to robiť. Diana síce za tento veľkorysý krok sľubovala Maťovi vernosť, po krátkej chvíli ale vyšla s pravdou von. „Toto je hra, tu nemôžeš veriť nikomu. Ja som raz v živote stretla človeka, ktorému som 5 dní skákala po hlave. Stačilo, aby som bola deň dobrá a on na to skočil,“ prezradila o svojom bezcharakternom správaní tmavovláska.

Svojmu partnerovi v Hoteli Paradise tiež naznačila, že je naivný hlupák. Keď sa totiž na obzore objavil nový hráč Michal, ihneď po ňom vyštartovala. Sledujte, či jej na medové motúzy skočí aj on alebo sa o Dianinom správaní dozvie a z Maťových chýb sa poučí. 

Tip: Pozrite si program JOJ na dnešný večer. Viac na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu