Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prirodzenie neotŕčal len v Hoteli Paradise: Leo, si nechutný!

Leo Beránek sa pred kamerami rád pretŕča nahý. Zobraziť galériu (4)
Leo Beránek sa pred kamerami rád pretŕča nahý.

BRATISLAVA/DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Preháňa to! Vyrysovaná postava a modré oči Lea Beránka (22) privádzajú do vytrženia takmer všetky súťažiace z jojkárskej šou Hotel Paradise. Na nezáujem žien sa teda mladík rozhodne nemôže sťažovať. Jeho obrovským nedostatkom je ale prehnane nevkusné správanie. V rodákovi z Prahy totiž drieme exhibicionista, ktorý nevkusne odhaľuje intímne partie takmer všade!

Vyzlieka sa na počkanie! Slovné spojenie „pekný kvietok“ vystihuje Lea Beránka z Hotela Paradise priam dokonale. Jeho prezentácia totiž nemá nič spoločné so slušnosťou. Paradoxné ale je, že sa  práve on sa chválil pred vstupom do šou tým, že je kresťan. No za to, ako sa správa, by ho v kostole určite nepochválili. 

Príkladom jeho excesov je hneď niekoľko. A to nielen z exotického ostrova, kde ho hneď v úvodných častiach zachytili kamery pri tom, ako zo seba bez okolkov zhodil oblečenie a ostatným súťažiacim ukázal prirodzenie a zadok. Podobné zábery kolujú aj na internete. Pochádzajú z čias, kedy zrejme ani netušil, že sa v nejakej šou objaví.

Vyzlečený sa prezentoval napríklad počas boxerského tréningu, kedy si ho nahrávali kamaráti. Video zachytáva Lea, ako búši nahý do vreca bez kúsku hanby. Telom sa tiež popýšil v reklame na alkoholické nápoje. Tam zasa navodzuje dojem sexuálnych scén. Čo si o takomto spôsobe prezentácie myslíte vy? Vyjadrite sa v ankete pod videom.

VIDEO: Leo Beránek sa pretŕčal nahý aj počas boxerského tréningu.

bez treniek

VIDEO: Leo sa takto predvádzal pred svojími súpermi. 

hotel paradise ud

Tip: Pozriete si dnes večer Hotel Paradise alebo radšej dobrý film? Rozhodnete sa podľa programu. Viac na telkac.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu