Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Šokujúce odhalenie o markizáckej Farme: Kveta, máš na toto žalúdok?!

Kveta Horváthová (vľavo) sa má na čo tešiť. Medzi súťažiacimi sa môžu pokojne objaviť aj transsexuálka Andrea Horváthová (hore vpravo) a Štefan Zajak. Zobraziť galériu (12)
Kveta Horváthová (vľavo) sa má na čo tešiť. Medzi súťažiacimi sa môžu pokojne objaviť aj transsexuálka Andrea Horváthová (hore vpravo) a Štefan Zajak.

BRATISLAVA – Toto tu ešte nebolo! Tvorcovia markizáckej šou Farma v týchto dňoch absolvovali kastingy do pripravovanej série statkárskej súťaže. Vidina víťazstva či nadobudnutej popularity prilákala do výberových kôl množstvo exotov a výstredných postavičiek. Za všetky možno spomenúť promiskuitnú transsexuálku Andreu Horváthovú (30) alebo lesbický pár. Zisťovali sme preto, či je moderátorka Kveta Horváthová (36) na prácu s takýmito výstrednými ľuďmi pripravená.

Máme sa na čo tešiť! Markizácka šou Farma je špecifická v tom, že skupinka rôznorodých ľudí musí zvládnuť spolužitie v drsných podmienkach. Už čoskoro sa na televíznych obrazovkách objaví v poradí štvrtá séria tejto súťaže. Pri pohľade na niektorých uchádzačov je jasné, že sa máme veru na čo tešiť.

Do šou sa podľa našich informácií prihlásilo zhruba tritisíc ľudí. Prevažovali najmä muži. Zaujímavosťou je, že po pobyte na statku zatúžilo oveľa viac vysokoškolsky vzdelaných ľudí než v minulosti. Pred porotu sa už tradične postavili zamilované dvojice, dávku pozornosti si však vyslúžil najmä lesbický pár.

Za zmienku určite stojí aj pán Štefan Zajak, ktorý časť cesty na kasting absolvoval pešo. „Z dediny, v ktorej býva, išiel do Brezna po svojich nohách zhruba 17 km. Potom išiel stopom a v Bystrici nasadol na rýchlik. Keďže nepozná Bratislavu, rozhodol sa, že aj na miesto kastingu sa zo stanice dopraví pešo. Trošku poblúdil a na štart kastingov čakal celú noc,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia televízie.

Azda najvýstrednejšou postavičkou bola transsexuálka Andrea Horváthová, ktorá sa v minulosti objavila v relácii Bez servítky. „Chcem to vyskúšať. Z výhry by som si dala operovať hlasivky a urobiť tvár. Peniažky by som vrazila najmä do seba,“ prezradila svoje plány budúca nádejná farmárka. Tá sa netajila tým, že keby v súťaži stretla Kleopatru z Turca, mohol by nastať problém. „Hneď by sme si skočili do vlasov,“ reagovala so smiechom Andrea, ktorá sa však takejto situácie nemusí obávať. Martina Zuzaniaková podľa našich informácií na kastingy vôbec neprišla, hoci bola pozvaná. Šťastie však prišli opäť vyskúšať starí farmári Monika Haklová, Roland Sedláček, Peter Vaculčík či Jana Kállayová. 

Pri pohľade na exotov, ktorí sa náborových kastingov do súťaže zúčastnili, je zrejmé, že o zábavu nebude núdza. Chceli sme preto vedieť, či je aj moderátorka Kveta Horváthová pripravená na to, že bude musieť pracovať s poriadne výstrednými typmi ľudí. „Od kolegov, ktorí sa boli s kamerami na kastingoch pozrieť, viem, že to bolo pestré. Účastníkov so zaujímavými životnými príbehmi a silnými motiváciami vyhrať bolo viac než dosť. Sama som zvedavá, kto sa napokon ocitne v hre. Nechám sa prekvapiť. Už sa teším, reagovala s úsmevom moderátorka, ktorú očividne len tak niečo nezaskočí. Alebo že by predsa?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu