Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z farmy odchádzal s plačom: Smútila dokonca aj Kveta!

Štefanovi sa kvôli vyhadzovu tisli slzy do očí. Zobraziť galériu (5)
Štefanovi sa kvôli vyhadzovu tisli slzy do očí. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – O ďalšieho menej! V sobotňajšom farmárskom dueli sa stretla dvojica súťažiacich, ktorá je na statku od samého začiatku. Proti sebe sa postavili Štefan Vaško (34) a Peter Vaculčík (20). Úspešnejší bol v súboji mladší hospodár. Maliarovi zo Stropkova bolo z vyradenia smutno, slzy sa mu tisli do očí. Dokonca aj moderátorke Kvete Horváthovej (35) prišlo ľúto, že sa musel s reláciou rozlúčiť.

Chlapský duel! Po sobotňajšej časti markizáckej Farmy je na statku o ďalšieho hráča menej. So súťažou sa rozlúčil Štefan Vaško, ktorého si do duelu vybral sluha Peter Vaculčík. Vzájomnému súboju predchádzala noc v duelantských chatkách. Starší účastník mal nevýhodu v tom, že tá jeho bola rozpadnutá. Celý čas mu do nej fúkalo a pršalo. „Bola zima, ale dalo sa to. Trikrát som sa zobudil na to, že mi dážď kvapká na tvár,“ priznal v rozhovore s moderátorkou skromný Stropkovčan, ktorý sa kvôli zlým podmienkam príliš nevyspal.

Zrejme aj tento fakt sa podpísal pod to, že počas súboja nepredviedol taký výkon, ktorý by mu zabezpečil zotrvanie v šou. Hoci v jednej disciplíne Štefan porazil mladšieho konkurenta, nestačilo to. So súťažou sa lúčil so slzami v očiach. Chýbať mu budú nielen súťažiaci a zvieratá, ale aj finančná výhra v podobe 50 000 eur. Tá by sa mu ako nezamestnanému určite hodila. Kolegovia ho zo statku vyprevádzali piesňou Macejko, Macejko. Smutná z jeho odchodu bola aj moderátorka Kveta Horváthová. „Normálne mi je ľúto, že ideš domov,“ povedala so sklamaním v hlase blondínka.

Ak ste zvedaví, ako hodnotí Števo svojich súperov a tiež pobyt na statku, nenechajte si ujsť online rozhovor na topkách. Začíname v pondelok o 09:00. Viac informácií TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu