Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najprv vyhadzov, potom šok: Markizácki farmári zúria a plačú!

Farmárov rozplakali slová kolegu Štefana Vaška. Zobraziť galériu (13)
Farmárov rozplakali slová kolegu Štefana Vaška. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Na statku sa dlho neohriala! Iba necelé dva týždne bojovala na markizáckej usadlosti farmárka Veronika Bohumelová (19). Brunetka počas nedeľňajšieho duelu podľahla skúsenejšej súperke Jane Kállayovej (27). Nečudo, veď pre bývalú striptérku to bol už štvrtý súboj. Zatiaľ čo jej víťazstvo nikoho neprekvapilo, všetkých statkárov však šokovala informácia o návrate vyradeného člena.

Jana Kállayová porazila v nedeľu mladšiu súperku Veroniku Bohumelovú v dvoch disciplínach z troch. Jej dominantami boli najmä silové súboje, ktoré s prehľadom vyhrala. Tmavovlasá Bratislavčanka sa tak so súťažou musela rozlúčiť už po necelých dvoch týždňoch.

Napriek tomu sa však snažila nájsť na vyradení pozitívum. „Aspoň bude čokoláda,“ usmievala sa Veronika, ktorá prišla o možnosť vyhrať 50 tisíc eur. Vraj jej to ale nevadí: „Mojou prioritou v živote nie sú peniaze. Moja priorita je žiť, tak aby som bola šťastná. A peniaze ma šťastnou nebudú robiť.“ Ak chcete vyspovedať Bohumelovú a dozvedieť sa jej názor na pobyt na statku, nenechajte si ujsť pondelkový online rozhovor. Začíname o 09:00 na topkách (viac informácií TU!).

Zatiaľ čo Veroniku čaká doma sladká odmena, zvyšní farmári museli po jej odchode prehltnúť trpké sústo. Dozvedeli sa totiž, že na statok mieri nenávidený Andrej Grelnet, ktorý bol počas týždňa nútený odstúpiť kvôli zdravotným problémom. Opuchla mu polovica tváre. Dôvodom boli komplikácie so zubom. Zaujímavé je, že späť do hry ho poslal minulotýždňový odpadlík Štefan Vaško. Jemu totiž tvorcovia ako prvému ponúkli návrat do hry, no on to kvôli vážnym problémom v rodine odmietol – jeho otec bojuje s rakovinou.

„Odohralo sa za pár dní niekoľko vecí, s ktorými som nepočítal. Ja mám právo vrátiť sa naspäť na farmu. Bohužiaľ, okolnosti, ktoré nastali v mojej rodine, mi neumožňujú, aby som túto ponuky využil. Šancu by som rád ponúkol Andrejovi. A napriek tomu, ako sa predviedol prvý týždeň, si myslím, že tú druhú využije natoľko, aby si vás získal naspäť. Aby ukázal, že nie je zlým človekom. Andrej, držím ti palce,“ povedal veľkorysý Štefan, ktorý sa kolegom prihovoril prostredníctvom videovizitky.

Ako sa budú môcť presvedčiť diváci v pondelkovej časti, dojemné a úprimné slová nezamestnaného maliara rozplakali ostatných finalistov. Tí mali hneď dva dôvody na slzy. Jednak smutný rodinný príbeh Vaška a jednak fakt, že sa neobľúbený statkár vracia opäť medzi nich. Uvidíme, či druhú šancu využije na to, aby sa polepšil.

Tip: Pozrite si večer Farmu alebo nejaký dobrý film? Rozhodnite sa podľa tv programu na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu