Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Smutné Dušičky farmárky: Samovražda priateľa!

Farmárke Edite Orosovej sa v minulosti zastrelil priateľ. Zobraziť galériu (5)
Farmárke Edite Orosovej sa v minulosti zastrelil priateľ. (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Atmosféra jesenných Dušičiek zavládne aj na Farme. Desivé tajomstvo prezradí pri atmosfére Pamiatky zosnulých moderátorke Kvete Horváthovej (35) finalistka Edita Orosová (23). Súťažiaca sa podelí o bolestný okamih, s ktorým sa dodnes nevyrovnala. Hoci už je vydatá, stále zapaľuje sviečku svojmu zastrelenému expriateľovi. Ten spáchal samovraždu. Všetko nasvedčuje tomu, že to bolo kvôli nej.

Do smutnej tematiky Dušičiek sa prenesú aj finalisti v reality šou Farma. Moderátorka Kveta Horváthová totiž začne rozoberať smutný sviatok v dnešnej časti súťaže. Najtragickejším príbehom prispeje do diskusie Edita Orosová. 

Blondínkin partner spáchal v minulosti samovraždu. „Môj bývalý priateľ sa zastrelil,“ povedala smutne počas komunikácie s Kvetou Horváthovou Edita. Z jej rozprávania sa zdá, že príčinou tohto skratového konania bola práve ona. Dnes už vydatá matka dieťaťa totiž priznáva, že ešte dlho po tomto šoku svojho ex ľúbila. „Neskôr som na to prestala myslieť. Nebrala som si do hlavy, že to, čo sa stalo, bola moja vina. Proste som sa snažila s tým naučiť žiť,“ opísala svoje pocity Edita, ktorá hovorí, že sa to už nedá vrátiť späť.

„Ja ho mám rada svojim spôsobom, odpustila som mu všetko. Keď je nejaká príležitosť ako Dušičky, tak si na neho spomeniem, zapálim mu sviečku a budem ho mať stále hlboko v mysli,“ priznala. Ako to všetko prebiehalo si môžete pozrieť už v dnešnej časti reality šou Farma na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu