Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nočná dráma na Farme: Po bolesti a krvácaní na pokraji smrti!

Gabriel Sajka potreboval pomoc zdravotníkov. Zobraziť galériu (8)
Gabriel Sajka potreboval pomoc zdravotníkov.

BRATISLAVA - Ako dlho to tam vydrží?! Gabriel Sajka (54) nastupoval na markizácku farmu ako vitálny človek, ktorý robil akrobatické kúsky na kolotoči. No už po pár dňoch na statku sa jeho zdravotný stav dramaticky zmenil. Všetci na usadlosti si všimli, že sa s ním niečo deje. Levičan síce najprv odmietal domnienky, že mu je zle, nakoniec však priznal bolesti i krv v moči. Zasahovať museli aj záchranári.

Má problémy! Gabriel Sajka už nie je taký energický a vitálny, ako pôsobil pred vstupom do šou. Bývalý kolotočiar je na tom zdravotne veľmi zle. „On nevládze ani chodiť, nie že pracovať. Má problémy s dýchaním. Stále spí a vôbec neje,” všimli si ostatní farmári.

Niektorí dokonca usúdili, že by mal byť odvezený do nemocnice. „Gabo nám tu pomaly umiera. Už máme obavy, že mu ideme kopať dieru, a to bez srandy,” vyjadril sa kolega Peter Vaculčík.  Aj podľa Štefana Vaška je len otázkou času, kedy Levičan odpadne a  skolabuje.

Sajka ale svoje ťažkosti najprv zľahčoval a tváril sa, že mu nič nie je. Snažil sa všetkým nahovoriť, že mu stačí len trochu oddychu. Až večer vyšiel s farbou von. „Ide mi vytrhať črevá. Je mi zle. Cikám také tmavé... Mohol mi prasknúť vred?” zveril sa spolusúťažiacim a hľadal u nich pomoc a radu.

Ako prezradil Ján Strausz, najstarší z chlapov mal aj ďalšie komplikácie. „Všetko, čo zje, vyvracia. Nebol deväť dní na veľkej potrebe. Má veľké bolesti,” neskrýval obavy o Gabrielov zdravotný stav. Ten si nakoniec vyžiadal príchod záchrannej služby. „Reálne mali ľudia z televízneho štábu obavy, že to s ním zle skončí. Bol na tom naozaj kriticky,” prezradil zdroj topiek. Otázkou zostáva, či Sajka kvôli týmto komplikáciám zo šou odíde, alebo bude tvrdohlavo pokračovať ďalej. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu