Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nový imidž Paviela Rochnyaka: Skoncoval s Barbie, je z neho Ken!

Vďaka blonďavej hrive vyzeral kedysi Paviel Rochnyak ako bábika Barbie. Dnes pripomína skôr jej partnera Kena. Zobraziť galériu (11)
Vďaka blonďavej hrive vyzeral kedysi Paviel Rochnyak ako bábika Barbie. Dnes pripomína skôr jej partnera Kena.

BRATISLAVA – Vydarená premena! Keď sa Paviel Rochnyak (29) dostal do nášho šoubiznisového rybníčka, svojím zjavom pripomínal bábiku Barbie. Povestná pre neho bola blonďavá hriva, ku ktorej si s obľubou zvýrazňoval pery. V priebehu rokov však známy kaderník svoj imidž viackrát zmenil. Najnovšie už pripomína plastového fešáčika Kena.

Zmenil sa! Paviel Rochnyak patrí k mužom, ktorí sa o svoj výzor dôkladne starajú. Potrpí si na kvalitné oblečenie, poctivo cvičí v posilňovni a nezanedbáva ani svoj účes. Pestovaným zovňajškom sa rád pýši na sociálnej sieti, kde v poslednej dobe jeho fotografie zaznamenávajú veľký úspech.  

Kaderník totiž už dávno nepripomína toho vlasatého blondiaka, akým v minulosti bol. Zbavil sa Barbie imidžu a nosí tmavý krátky účes. „Blíži sa mi tridsiatka, tak som chcel niečo také primerané veku. Nehovorím, že som už starý človek, ale chcel som taký serióznejší look,” objasnil nám dôvod zmeny Paviel.

Nový imidž vnímajú Rochnyakovi známi veľmi pozitívne. „Kamarátky a klientky mi dokonca hovoria, že vyzerám na dvadsať rokov. Ja to sám takto neviem posúdiť,” poznamenal Paviel, ktorý na niektorých záberoch pripomína plastového fešáka Kena. „Vôbec som si to neuvedomoval, ale mnohé baby takto reagujú. No v živote by som si to nebol pomyslel,” uzavrel tému so smiechom vlasový odborník.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu