Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Spustnutá markizácka farma desí: Nehody, duchovia, tragédie!

Moderátorka Kveta Horváthová na strašidelnom statku našťastie bývať nemusí. Zobraziť galériu (9)
Moderátorka Kveta Horváthová na strašidelnom statku našťastie bývať nemusí.

BRATISLAVA - Nič pre poverčivých! Markíza sa rozhodla tentoraz súťažiacich z reality šou Farma umiestniť na poriadne zanedbaný statok. Ten je opustený už desiatky rokov a len chátra. Zistili sme, že sa k nemu viažu príbehy, ktoré môžu slabšie povahy naozaj vystrašiť. Ak by boli skutočne pravdivé, s finalistami by na usadlosti prebývalo viacero duchov!

Topky.sk už informovali o tom, že Markíza si ako dejisko tretej série šou Farma vybrala naozaj extrémny statok. Ten je síce situovaný v malebnom prostredí Bielych Karpát, no poslední obyvatelia ho podľa našich informácií opustili už pred 40 rokmi.

O tom, prečo je farma celý tento čas neobývaná, koluje v okolí mnoho dohadov. Život hospodárov vraj zmenilo niekoľko hrôzostrašných udalostí. Ľudia z okolia si doteraz pamätajú rozprávanie svojich predkov o dievčine, ktorú v miestnych lesoch napadla a roztrhala svorka vlkov.

Aj posledná rodina, ktorá na usadlosti žila, má v spomienkach nepríjemné zážitky. Pani Kristína sa od svojich rodičov dozvedela, ako takmer na farme umrela. „Ako trojročná som spadla do hlbokej studne. Vytiahli ma naozaj v poslednej chvíli,” prezradila. Nešťastie neobišlo ani jej brata. Zatúlaná mína ho v období 2. svetovej vojny minula len o pár metrov. No zanechala na jeho zdraví trvalé následky - navždy ohluchol.

K tomuto miestu sa však viažu nielen nehody, ale aj mysteriózne príbehy. Miestni obyvatelia hovoria o duchoch a iných nevysvetliteľných javoch. Aj samotná pani Kristína má strach z blízkeho lesa, hoci sa v ňom ako dieťa zvykla hrávať. Dôvod svojich obáv si však ponechala pre seba. O tajomstvo sa rozhodla nepodeliť.

Koluje aj príbeh o farmárovi, ktorý býval neďaleko, a bol mimoriadne krutý k svojmu koňovi. Nakoniec ho utýral až na smrť. Jedného dňa však ľudia našli tohto farmára mŕtveho a bolo jasné, že zomrel násilnou smrťou. Odvtedy vraj videli niektorí obyvatelia po okolí pobehovať koňa bez hlavy...

Je jasné, že mnohé takéto príhody sú prifarbené a málokto im verí. Z historických prameňov však vyplýva, že tunajší obyvatelia sa často stretávali s prípadmi urieknutia, čarodejníctva, zjavovaním sa raráška, či dokonca vracajúcimi sa mŕtvymi. Slabšie povahy sa teda tomuto miestu vyhýbajú oblúkom. Otázka je, či o týchto desivých udalostiach vedia aj súťažiaci markizáckej šou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu