Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dráždivá farmárka Bullová: Pozrite, čo ukázala zo svojho tela!

Gabriella Bullová rada vystavuje na obdiv svoje krivky. Zobraziť galériu (12)
Gabriella Bullová rada vystavuje na obdiv svoje krivky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Opäť dráždi! Od pondelka môžu markizácki diváci opäť sledovať farmárov. Tentokrát však kamery nezaznamenávajú život na statku, ale kulinárske schopnosti súťažiacich v relácii Bez servítky. Počas nakrúcania gurmánskej šou nezostala finalistka Gabriela Bullová (29) nič dlžná svojej povesti dračice. Objektívu s radosťou ukázala svoj sexepíl.

Ako sme už na topkách informovali, Monika Haklová sa počas nakrúcania relácie Bez servítky pomstila svojim súperom z reality šou Farma za to, ako sa k nej na statku správali. Realitná maklérka pod zámienkou grilovačky vytiahla  kolegov na ostrov v strede jazera Zlaté piesky. A tam ich nechala. Kým sa podarilo vybaviť pre opustených finalistov odvoz späť na breh, krátili si chvíľu rôznymi aktivitami.

Napríklad Gabriela Bullová zabíjala nudu tým, že pózovala fotografovi. Ako vidno, pozornosť objektívu si náležite užívala. Rozopla si gombík na blúzke, rukou si chytila svoje ženské krivky a už to išlo... Pózovala ako profesionálna modelka. Pochválila sa napríklad aj tetovaním, ktoré skrýva v okolí najintímnejších partií. Dokonca nechtiac ukázala aj svoje nohavičky.

V súvislosti s exhibicionistickou povahou tmavovlásky však treba podotknúť, že oveľa viac toho ukázala počas svojho účinkovania v reality šou Farma. Tam sa postarala o erotický program v podobe sexu s kolegom Tomášom Mrvom a tiež promenády hore bez. Nechajme sa teda prekvapiť, čím všetkým na seba ešte strhne obyvateľka Šale pozornosť.

Foto: Takéto tetovanie skrýva Bullová v nohavičkách.

Tip: Pozrite si novú letnú reality šou Pláž 33. Presný čas vysielania zistíte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu